Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, vagy ne szakítsak?
Körülményeket felesleges írnom, felesleges írnom egyáltalán akármit is. Hogy jó-e, hogy nem jó, mióta, hogyan, kivel, és mennyire szar vagy nem szar. Segítséget csak magamtól várhatok, más úgysem dönthet helyettem. De azért várom, hogy valaki így teljesen látatlanban, jóstehetségtől vezérelve megmondja a frankót, hogy lépjek, vagy maradjak.
(Igen, ez egy tök felesleges kérdés, belátom, de reggel óta bőgök, és ez most valahogy úgy érzem, jót tesz a lelkemnek.)

Szerintem ne szakíts!
Ezt azért mondom, mert engem nemrég hagyott ott a barátnőm.
Nyílván, nem egyik percről a másikra jut valaki erre a döntésre, biztos vagyok benne, Te sem. Sok Nőnél megfigyeltem, hogy a szakítást látják mindig a megoldásnak, és nem tagadom, sokszor tényleg az is a megoldás.
Szerintem nézz mélyen magadba, gondold végig, mik a problémák köztetek, miben, vagy miben nem érzed magad hibásnak. Légy őszinte önmagaddal, és amikor már semmi indulat, harag vagy egyéb olyan érzés nincs benned, ami befolyásolná „a józan” eszed, állj elé, és mond el, mire jutottál. Nem kell mindjárt szakítani, sok probléma megoldható, ha mindkét fél szeretné.
Ha arra jutsz magadban, igen, én mindent megtettem a kapcsolatunkért, megbeszéltük, és nincs kiegyezés, megoldás, szakíts.
28F

Maradtam. Majd csak lesz valami.
A beszélgetés nem mindig vezet megoldásra, pedig le lehet ülni órákra, százszor is. Van, akiből évek alatt nem válik jobb ember, és van, hogy a kölcsönös szeretet nem elég. De reményt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!