Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a kezét?
Nem tudom, hogy mennyi idősek vagytok, de szerintem a szülők előtt még ráér megkérni a kezét, még elég, ha csak kettőtök között marad. Ha mindkettőtök szülei úgy látják, hogy komoly a kapcsolat, évek óta jártok, és sejtik, hogy el szeretnéd venni, akkor ráér előttük is megkérni a kezét a párodnak.
Most ittvan a saját példám, 18 vagyok, 2 éve járok a barátnőmmel, nemrég egy közös fürdés alkalmával "megkértem a kezét", és megleptem egy gyűrűvel. Előtte is már sokszor hülyülésből megkértem a kezét, de a gyűrűre nem számított, jól sikerült a dolog. Majd a szülei előtt 1-2 év műlva fogom ezt a témát felhozni(*ha még együtt leszünk*), egy családi vacsoránál, de a szülei sokszor úgy vannak vele, hogy ő már a feleségem lesz, meg volt, hogy az öccse a barátnőm férjének mondott engem :)
Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem a lánykérés nem annyira fontos, mint régen, ha a szülők ismerik a fiút, és tisztában vannak a szándékaival.
Kiváncsi vagyok a többiek válaszára :)
Köszönöm az eddigi válaszokat, és szivesen várok még :)
+kérdés lenne még a fiúktól: ti hogyan tudtátok meg hogy milyen gyűrűméret kell a párotok ujjára? ( elnézést a fogalmazásért, de fáradt vagyok és így jött most ki belőlem :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!