Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mond semmit a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mond semmit a barátom?

Figyelt kérdés
Ha valamit meg akarok beszélni a kapcsolatunkról pl. vitatkozunk vagy nekem valami nem tetszik és elmondom, olyankor megkérdem az ő véleményét is és egyszerűen nem válaszol csak hallgat vagy azt mondja "nem tudom" vagy azt látom rajta,hogy nem érdekli az egész. Maximum egy két szót mond. Miért viselkedik így? Nem lehet vele kommunikálni. Ennyire nem érdeklem sem én sem a kapcsolat? Vagy egyszerűen a férfiak többsége tényleg ilyen? Vagy velem van a baj? Én szeretek mindent megbeszélni,szerintem ez az alapja egy kapcsolatnak.
2013. okt. 9. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehetséges hogy nem biztos magában.

Lehetséges hogy nem akar megbántani.

Lehetséges hogy túl sokat beszélsz és nem adsz neki időt átgondolni a dolgokat.

2013. okt. 9. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
A pasik többsége nem szeret lelkizni.
2013. okt. 9. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez érdekes.. én mindent megtudok vele beszélni, bár ő sem az a beszédes fajta, de ha van valami baj akkor azt megbeszéljük. Szerintem a pasik megszeretik beszélni a dolgokat, de ha ugyan arról a problémáról van szó már vagy ötödjére is inkább ráhagyják a nőkre.
2013. okt. 9. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:

pfuu de ismrőős...

magába folytja a szót ami nemjó. mond neki hogy ha van neki is valami problémája.. bármi nyugodtan szoljon.... de n támadj rá veszekedés szerűen ne kapd fel a vizet

2013. okt. 9. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
velem sem lehet ilyesmit megbeszélni (kapcsolatunkról), ugyanis úgy szeretem ahogy van, nem akarom megváltoztatni, tehát ha neki valami nem jó úgy ahogy, akkor rögzítem magamban, hogy nem jó, és kész ... mit dumáljak róla még órákat?
2013. okt. 9. 13:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy azért beszélek többször ugyanarról,mert soha nem mond semmit és nem sikerül megbeszélni sosem a dolgokat
2013. okt. 9. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Én mondom neked: Igen. nem érdekled, igen, nem érdekli a kapcsolat! Higgy nekem, és hagyd el! Essen már le a tantusz! Fogadjunk, alig van tapasztalatod e téren. Egyszer kell ezt megtapasztalnod, felfognod, hogy ez a pasi csak kényelemből tart, de kisujját sem mozdítaná azért, hogy neked valami jobb legyen. Aztán többet ne állj össze ilyen emberrel! köszike
2013. okt. 9. 14:12
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsónak.Nem ilyen egyszerű ez a történet és a tapasztalatomat sem mondanám annyira kevésnek.

Lehetséges ,hogy valóban nem érdeklem eléggé ,de az előbb utóbb kiderül. Amúgy nem új kapcsolat ez már.Sőt,több éves.( csak voltak szünetek közte)Igazából sosem szeretett túlságosan beszélni az ilyen dolgokról,de azt gondolnám,hogy ha ez a másiknak fontos akkor meg kellene próbálnia változtatni.

2013. okt. 9. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!