Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvassatok el,3-an lakunk. Ex, mostani es en (? )
Figyelt kérdés
volt egy kapcsolatom 1,5 evig,ami pont masfel eve ert vegett.igazi megkonnyebules volt szamomra,ezert egy ideig nem akartam pasit.a munkahelyemen flortot es randdizni hivogatott valaki akit nevezek most itt B.-nek.2 heten korosztul ez ment,aztan jott egyszer a haverjaval es megtetszett.o a B2.vele kb 2 hetig jartunk,vagyis inkabb csak szexualissan szorakoztunk.aztan vege.es nem tudom mi utott belem de randira mentem B-vel.szerintem azon a napon bele is szerettem.3 het eggyuttlet utan osszekoltoztunk,maskepp szakitottunk volna,mivel vissza adtam a berelt lakasom,es mentem volna a szulimhez.akik 400 kmre laknak.o kerte hogy maradjak nala.csak a bokkeno az volt hogy a B es B2 lakotarsak voltak mar akkor.nem nagyon futottunk ossze,de megis kenyelmetlen volt hogy akarmikor hazajohet.ennek mar 1 eve.viszont a parom rettentoen feltekeny,mivel tudja mi volt elotte B2-vel.az elejen nem mutatta,aztan egesz nap csak ezt hallgattam,most meg csak neha emliti meg.szerintetek elmult a szerelem es mar nem erdekli annyira,vagy kezd megbizni bennem?
ok.es mit kezdjek akkor szerintetek?elvileg egy ev mulva lessz athelyezese egy masik varosba,ahol van sajat orokolt haza.amiben elnenk,es addig szerinte kibirjuk igy.
hagyjam el?vagy mit javasoltok?
2013. okt. 9. 09:29
12/17 A kérdező kommentje:
aki a szex temat irta kozlom hogy b2vel volt csak ilyen,mivel egy nagyon szexmentes hosszu unalmas kapcsolaton voltam tul,es nem csaltam meg inkabb a parom.viszont szinglikent nem hiszem hogy akkora gond hogy szerettem volna egy futo kalandot,mivel a szexualis eletem egeszseges.
2013. okt. 9. 09:31
13/17 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy itt a szeretetnek/szerelemnek a szikrája sincs meg. Megérdemlitek egymást mindhárman.
Mit tegyél? Menj el dolgozni, gyűjts pénzt a különköltözéshez vagy költözz vissza a szüleidhez és keress munkát abban a városban.
2013. okt. 9. 09:37
14/17 anonim válasza:
Senki nem mondta hogy hagyd el hanem hogy DOLGOZZ! De látom a szöveg ezen része felett mindig átsiklasz. Ilyenkor szégyenlem hogy én is nő vagyok, és megértem sok pasi mért van rossz véleménnyel rólunk. Amúgy a párod is elég papucs lehet, ha én nem akarnék dolgozni a férjem rég kihajított volna menjek amerre akarok.
2013. okt. 9. 09:38
15/17 anonim válasza:
Ezzel a helyesírással nézegesd a kisegítő-betanított munkás álláshirdetéseket...
2013. okt. 9. 09:48
16/17 anonim válasza:
A történeted csak első hallásra tűnik gáznak. Arról van szó, hogy volt egy futó kalandod, ami nem jelentett semmit egyikőtöknek se, aztán meg beleszerettél valakibe. Pech, hogy a két pasi együtt lakik. Ha se a párodat se B-t nem zavarja ez a helyzet, és amúgy is csak ideiglenes dologról van szó, B-vel pedig semmit nem jelentettetek egymásnak, akkor gond egy szál se. Éljetek boldogan, aztán amikor alkalom adódik, akkor elköltöztök. Szerintem nem olyan nagy ügy ez.
A párod biztos azért szállt le a témáról, mert érzi hogy jól elvagy vele és a másik sráccal egyáltalán nem érdeklődtök egymás iránt.
2013. okt. 9. 09:57
17/17 A kérdező kommentje:
utolso.nagyon megorultem a valaszodnak.osszefoglaltad pont ugy ahogy kell.koszonom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!