Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az h még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az h még mindig vonzodunk egymáshoz a volt barátommal?

Figyelt kérdés

2 évvel ezelött jártunk 2hónapra rá szakitotunk is :( mert sokan bele kavartak a kapcsolatba így mondtam legyen vége,pedig imádtam csak nem tudtam már hogy mi az igazság és elegem lett :s utánna nem szolt hozzám elég sokáig majd idővel ujra össze "haverkodtunk" egy suliba mentünk tovább osztály társak is letünk és mindig piszkáljuk egymást néha így néha ugy de ha együtt mentünk valahova bulizni vagy moziba akkor mindig az lett hogy csók meg ilyenek...és most egy hete felhívott hogy hiányzom neki meg hogy talizunk,taliztunk és most is az lett a vége mint mindig... azóta szinte minden nap felhív vagy smsezünk!Nem tudom mit gondoljak vagy mit csináljak én azóta szeretem amióta csak össze jöttünk még 2 évvel ezelött bár közbe volt barátom meg neki is volt azota barátnője de mégis vonzodunk egymáshoz azota is.miért? én szeretném ha együtt lennénk csak félek mert sok lánynak kell és a bizalom nincs meg köztünk annyira amiota szakitotunk...vagy nem tom már semmit nem tok csak h szeretem de félek is attol hogy ujra szomorkodnom kell miatta!elvileg kedden is talizunk! Mit csináljak jöjjünk újra össze?vagy ne?

a szívem azt mondja igen az eszem azt hogy ne :(

a válaszokat elörre is köszi(16 éves lány)

2008. júl. 5. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
szia hát ha szereted akor szerintemm járj vele és nem higyél szerintm másoknak ketten megbeszélitk a dolgokat lehet h azért kavarnak h a barátodat elvegyék toled velem is ez volt sok szerencsét keddre:)
2008. júl. 5. 17:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2008. júl. 5. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:

hat az en cipombe jarsz...en is erre a kerdesre keresem a valaszt...nos de neked nem az a kerdesed h MIERT vonzodsz hozza, mert te is leirtad h meg mindig szereted.15 evesen kezdtem en is bele egy ilyen kapcsolatba...most 20 vagyok es mai napig tartjuk a kapcsolatot..sokan irigyek voltak bedugtak az orrukat a akpcsolatunkba es sokszor szetszedtek...meg szulok is..annyira szeretnem tudni h ez a dolog hova fog vinni...de sejtelmem sincs..

egy ideje azt mondtam h kesz, en itt befejeztem...es volt koimoly kapcsoltaom, de ugyis vele megcsaltam...es annyira erzelem volt, h nem tudtam kontrolalni. most neki is nekem is mas van...de meg mindig ugy beszel,h ugyis tolelesz gyerekem s ilyenek....ha egyedul vagytok akkor miert ne? vagy probald meg megbeszelni vele..de azt javaslom h ha az erzelem sokkal erosebb mint az esz..akkor ne habozz..egyszer elunk!

viszont ha folyton megbant v valami...akkor probald meg teljesen veget vetni..s vigyazz nehogy az legyen h csak kiakar hasznalni...kicsit azert az erzelmek mellett azt is nezd..sok sikert!!

2008. júl. 6. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!