Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja? Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályból. Nagyon jól érezzük magunkat egymással, de inkább csak msn-en. Azt mondta hogy nem szeret mindenki előtt így viselkedni inkább csak előttem. Meg is értettem, viszont keztem azt érezni hogy többet akar tőlem mint barátság. Őszintén szólva nem nagyon szeretek osztályból kavarni. Meg aztán nem is tudom én mit érzek iránta. Nem az a tipus aki nekem kifejezetten be szokott jönni, de mégis úgy érzem vonzódom hozzá kicsit és talán az sem lenne kizárt hogy valamikor megpróbálnám vele. Mostanában viszont nagyon kerül és még msn-en se akar beszélni. Mindig lepattint valamivel. Persze csak finoman. Én arra gondolok hogy nagyon sok sráccal elvagyok rajta kívül is. Többnyire velük lógok de nem vagyok fiús csaj(sőt xD). És szerintem nem esik neki ez jól. Meg szerintem úgy gondolja hogy köztünk nem lehet semmi és ezért inkább kerül nehogy aztán belémzúgjon. Ezek csak tippek de Ti mit gondoltok? Nagyon szeretnék megint annyira jóba lenni vele mint régen de csak akkor ha neki ez nem fáj. Mert számomra ez a lefontosabb. Szerintetek mit kéne tennem? 15/L2009. nov. 9. 16:58
11/17 A kérdező kommentje:
Okéoké:P Köszi szépen rendes vagy:P
2009. nov. 9. 19:36
12/17 anonim 

válasza:

ugyan semmi :) megha van valami akkor nyugottan küldj email-t
13/17 A kérdező kommentje:
Okok:D Most épp azt várom legyen végre msn-en. De nem nagyon veszem észre hogy lenne:P Amúgy jól eldumálgatunk xD
2009. nov. 9. 19:45
14/17 anonim 

válasza:

jah irj nekem 1 email-t és ot küld el léci az msn címed ha nem akarod itt :D mert ha van valami akkor azt könnyeb msn en :D(jah és szolj ha megirtad xD)
15/17 anonim 

válasza:

deha igy knnyeb ide küld:hurkagyurka95@gmail.com
16/17 A kérdező kommentje:
erre az e-mail-ra küldtem
2009. nov. 9. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!