Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja? Mit kéne tennem?

sztem a srác azt akarja hogy menny utánna megvárja hogy te foglalkozz vele és hogy ő érdekeljen téged:D
sztem ezért csináljam (amugy már én is cináltam ilyet)
14/F

Már megkérdeztem...azt mondta : fáradt, tanul, eszik, fáj a feje, meccse lesz...:D kamukamukamu
Elképzelhető erre nem is gondoltam:P cseles és amúgy bejött? Ment utánad a csaj:D xD

hát igen nálam bejött tényleg felhivogatot és azt mondta csak ugy felhivhogy mi van velem meg satöbi
de figyelj sztem azzal is megpróbálkozhatnál hogy féltékennyé teszed te magad

fuu akor ez tényleg bonyorult :\ háát nem is tudom
ha meg akarod tartani akkro témázgass vele legyél vele kicsit bevállalósabb(arra buknak a pasik xD)de csak vele
hát igen én nem tom mennyire vagytok barátok(voltatok)
de én a mostani barátnőmmel anyira hoogy azt mondjuk egymásnak hogy szeretjük egymást meg minden hát mi ugy mondjuk hogy barátság és szerelem köztt vagyunk:)

Jajaja "szeretlek" "édesem" ...stb.
De ez meg van beszélve nálunk osztályba hogy nem értjük félre az ilyet annyira jó a baráti kör és a közösség hogy merünk a másiknak ilyet mondani.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!