Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baja? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályból. Nagyon jól érezzük magunkat egymással, de inkább csak msn-en. Azt mondta hogy nem szeret mindenki előtt így viselkedni inkább csak előttem. Meg is értettem, viszont keztem azt érezni hogy többet akar tőlem mint barátság. Őszintén szólva nem nagyon szeretek osztályból kavarni. Meg aztán nem is tudom én mit érzek iránta. Nem az a tipus aki nekem kifejezetten be szokott jönni, de mégis úgy érzem vonzódom hozzá kicsit és talán az sem lenne kizárt hogy valamikor megpróbálnám vele. Mostanában viszont nagyon kerül és még msn-en se akar beszélni. Mindig lepattint valamivel. Persze csak finoman. Én arra gondolok hogy nagyon sok sráccal elvagyok rajta kívül is. Többnyire velük lógok de nem vagyok fiús csaj(sőt xD). És szerintem nem esik neki ez jól. Meg szerintem úgy gondolja hogy köztünk nem lehet semmi és ezért inkább kerül nehogy aztán belémzúgjon. Ezek csak tippek de Ti mit gondoltok? Nagyon szeretnék megint annyira jóba lenni vele mint régen de csak akkor ha neki ez nem fáj. Mert számomra ez a lefontosabb. Szerintetek mit kéne tennem? 15/L
2009. nov. 9. 16:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
Beszélj vele, kérdezd meg hogy miért kerül mostanába.
2009. nov. 9. 17:01
 2/17 anonim ***** válasza:

sztem a srác azt akarja hogy menny utánna megvárja hogy te foglalkozz vele és hogy ő érdekeljen téged:D

sztem ezért csináljam (amugy már én is cináltam ilyet)

14/F

2009. nov. 9. 17:04
 3/17 anonim ***** válasza:
jah és ha nem néz ki lyan gázul és nagyon jófej akkor sztem járjatok ha a fiu akarja:)
2009. nov. 9. 17:06
 4/17 A kérdező kommentje:

Már megkérdeztem...azt mondta : fáradt, tanul, eszik, fáj a feje, meccse lesz...:D kamukamukamu

Elképzelhető erre nem is gondoltam:P cseles és amúgy bejött? Ment utánad a csaj:D xD

2009. nov. 9. 17:08
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát ja végül is:/ Csak azt nem tudom én mit szeretnék:P Meg azt hogy osztályból járni...:S Utána gáz...ha szétmennek a párok (tapasztalat)
2009. nov. 9. 17:11
 6/17 anonim ***** válasza:

hát igen nálam bejött tényleg felhivogatot és azt mondta csak ugy felhivhogy mi van velem meg satöbi

de figyelj sztem azzal is megpróbálkozhatnál hogy féltékennyé teszed te magad

2009. nov. 9. 18:20
 7/17 A kérdező kommentje:
De nem szeretném hülyíteni:P Tényleg csak hogy olyan legyen minden mint ezelőtt. Nem mondom hogy össze akarok vele jönni, csak hogy nem zárnám ki. De ez nem most következne be abban biztos vagyok. Elsősorban nekem ez a barátság nagyon fontos. Ma pl. egész jó volt a suliban. Elvoltunk:D
2009. nov. 9. 18:27
 8/17 anonim ***** válasza:

fuu akor ez tényleg bonyorult :\ háát nem is tudom

ha meg akarod tartani akkro témázgass vele legyél vele kicsit bevállalósabb(arra buknak a pasik xD)de csak vele

hát igen én nem tom mennyire vagytok barátok(voltatok)

de én a mostani barátnőmmel anyira hoogy azt mondjuk egymásnak hogy szeretjük egymást meg minden hát mi ugy mondjuk hogy barátság és szerelem köztt vagyunk:)

2009. nov. 9. 19:15
 9/17 anonim ***** válasza:
amugy az első kivételével én irtam az ösz választ csak hogy tudd 1 személy vgyok xD
2009. nov. 9. 19:35
 10/17 A kérdező kommentje:

Jajaja "szeretlek" "édesem" ...stb.

De ez meg van beszélve nálunk osztályba hogy nem értjük félre az ilyet annyira jó a baráti kör és a közösség hogy merünk a másiknak ilyet mondani.:D

2009. nov. 9. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!