Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Illik-e megboldogult szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ityesz kérdése:

Illik-e megboldogult szüleim házassági gyűrűivel eljegyeznünk egymást a párommal?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 18:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. okt. 8. 18:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Azt el kéne rakni emlékbe...
2013. okt. 8. 18:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Azt csinálsz vele, amit akarsz. A szüleidnek nem lesz már jobb, se rosszabb, akármit is csinálsz azzal a gyűrűvel. Nekik már nem tartozol.
2013. okt. 8. 18:36
 4/11 anonim ***** válasza:
3. voltam, ettől függetlenül én nem használnám erre a gyűrűt, talán eladnám, vagy nem tudom, de a Te dolgod.
2013. okt. 8. 18:37
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

az attól függ

ha azért, mert sajnáljátok a pénzt újra akkor nem illik

viszont ha így szeretnétek a szüleid emlékét életben tartani, a családi örökséget továbbvinni, akkor szerintem nincs vele semmi baj, sőt, egy szép gesztus

2013. okt. 8. 18:38
 6/11 anonim ***** válasza:
szép gesztus? de kik felé? a szülei ebből nem érzékelnek semmit...
2013. okt. 8. 18:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
5-össel értek egyet. Szerintem nagyon szép és romantikus gesztus is lehet akár, hacsak nem az az egyetlen ok, hogy nincs pénzetek gyűrűre.
2013. okt. 8. 18:42
 8/11 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

És kedves hatos, képzeld, van aki hisz a túlvilágban

2013. okt. 8. 18:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én használnám. Ha eddig nem volt hagyomány, itt a remek lehetőség - majd te is odaadhatod a gyerekednek, hogy ezzel kérje meg a párja kezét :)
2013. okt. 8. 18:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem emlék marad ez az Ő házasságuk és szerelmük gyűrűi.Köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 8. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!