Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen akkor is kell gondolkodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen akkor is kell gondolkodni ha nagyon szereted a párodat?

Figyelt kérdés
Mi most vagyunk lassan másfél éve együtt, és szóba került az eljegyzés. Én nagyon szeretném , ő életem szerelme, de ő mondta h még egy két hónapot gondolkodik, mert ez fontos döntés. Én tiszteletben tartom, de ha nagyon szeret akkor miért? Mostanában voltak nagy vitáink s azt mondja ezért meg nézeteltéréseink . Belegondolva igaza van, de én már annyira várom:)20/L
2013. okt. 8. 18:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
igen tiltanak minket egymástól
2013. okt. 8. 18:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Mésfél év után eljegyzés? Szerintem felesleges. Mostanában nagy divat lett ez az eljegyzés...Régen még volt jelentősége, mert utána hamarosan az esküvő jött, most meg lassam fél év után eljegyzik a másikat aztán pár hónap után szakítank... Szerintem még várjtok vele pár évet.
2013. okt. 8. 18:19
 13/19 A kérdező kommentje:
hát lehet igazad van és barátom is várna vele. Csak ez vmiért nekem nagyon rosszul esik. Szeret és én is őt, és nem szeretnék oda kerülni hogy szétmenjünk remélem van olyan erős a szerelmünk szeretetünk hogy kibírja ezeket a dolgokat
2013. okt. 8. 18:22
 14/19 anonim ***** válasza:
38%
Semmiképp ne hozd fel ezt a témát, ha jót akarsz magadnak. Egyszerűen határozd meg, hogy x évet hajlandó vagy várni. Ha az x év fele letelt, és még mindig nem került szóba, mondd meg neki, hogy x/2 évet még vársz rá, ha nem, akkor keresel olyat aki komolyan gondolja. Ha további x/2 év után sincs semmi, akkor lépj le.
2013. okt. 8. 18:22
 15/19 A kérdező kommentje:
igazából két három hónapot mondott. Ezt nem hiszem h komolyan gondolta. Szóval max egy fél évet várok, nem hozom szóba mostanában az biztos. Nagyon köszönöm, ez hasznos tanács volt:)
2013. okt. 8. 18:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Miert ha nem jegyez el akk elhagyod a parod? Ez milyen logika mar? Sztem ne akard ezt ennyire. Majd o lep ha keszen all ra
2013. okt. 8. 18:41
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem korrekt.

Én is mindennel így vagyok,pont azért,hogy utána ne legyen az,hogy "Bocs,mégsem,mert nem gondoltam eléggé bele".

2013. okt. 8. 18:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Hm.. másfél év után mi a férjemmel már összeházasodtunk. Na de szerintem azért nem kell erőszakoskodni. 2 év járás simán belefér, és utána eljegyzés. Szóval még nem arról van szó, hogy 5-6 éve vársz, és elszáll a fiatalságod...:)

egy kis türelem:)

27/N

2013. okt. 8. 23:47
 19/19 anonim ***** válasza:

16: ez olyan logika, hogy ha a kérdező a későbbiekben házasságban szeretne élni, akkor nem elégszik meg élettársi kapcsolattal. És nem fog éveket pazarolni olyanra, aki nem veszi el.

Ha a férfi nem hajlandó a házasodásra, akkor sincs gond, csak akkor a kérdező keres olyan partnert, aki ezt megadja neki.

Nem értem mi ezzel a probléma.

2013. okt. 8. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!