Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor fogom végre elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fogom végre elfelejteni ezt a lány?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akibe azt hiszem,h szerelmes vagyok.röviden annyi,h 260km-re lakik,nagyon ritkán találkoztunk,de sokat msneztünk,és így kiaklakult bennem ez a valami.tudom a hibáit,fel tud húzni...nincsennek rózsaszín felhők,de folyton eszembe jut.nyáron....megszakította velem a kapcsolatot.azt mondta nagyon nyomulok folyotn vele vagyok...de ezt nemcsak én-hanem mások sem értették,h miért viselkedik így.szal nyár óta nem beszélünk...nagyon fájt,szóval jó ideig nem hiányzott a társasága,és tudtam,h nem volt tisztességes,törekedtem kiszeretni belőle,igyekeztem elfelejteni.megmagyarázni,h ha ilyet tett velem,akkor nem illünk össze.

de nyár után 2 hónapig vele álmodtam...heti 4-5 alkalommal.az álmok megszüntek,de...amicsak hozzá kötött...az rá emlékeztet....egy zeneszám,a mosolya-mozdulatai,szokásai...akármi.nem tudom valaha beszélünk-e még...én nem fogok kezdeményezni.mikor fogom elfelejteni....vagy nem szabad elfelejtenem?

2009. nov. 9. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Az idő. Majd...
2009. nov. 9. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha jön a következő, egy szempillantás alatt
2009. nov. 9. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán Ő az igazi. De ezt neked kell érezned. Ha ennyire hiányzik vedd fel vele újra a kapcsolatot. De most már vegyél vissza 1 picit;)
2009. nov. 9. 17:10
 4/4 anonim ***** válasza:

ha egy lány azt mondja hogy nem (márpedig ezt annak veheted), akkor hidd el, hiába teszel akármit, nem fog összejönni, legfejlebb mint barátok, lehettek...

velem is volt már ilyen sajnos.. :(

15/F

2009. nov. 9. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!