Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogom végre elfelejteni ezt a lány?
Van egy lány, akibe azt hiszem,h szerelmes vagyok.röviden annyi,h 260km-re lakik,nagyon ritkán találkoztunk,de sokat msneztünk,és így kiaklakult bennem ez a valami.tudom a hibáit,fel tud húzni...nincsennek rózsaszín felhők,de folyton eszembe jut.nyáron....megszakította velem a kapcsolatot.azt mondta nagyon nyomulok folyotn vele vagyok...de ezt nemcsak én-hanem mások sem értették,h miért viselkedik így.szal nyár óta nem beszélünk...nagyon fájt,szóval jó ideig nem hiányzott a társasága,és tudtam,h nem volt tisztességes,törekedtem kiszeretni belőle,igyekeztem elfelejteni.megmagyarázni,h ha ilyet tett velem,akkor nem illünk össze.
de nyár után 2 hónapig vele álmodtam...heti 4-5 alkalommal.az álmok megszüntek,de...amicsak hozzá kötött...az rá emlékeztet....egy zeneszám,a mosolya-mozdulatai,szokásai...akármi.nem tudom valaha beszélünk-e még...én nem fogok kezdeményezni.mikor fogom elfelejteni....vagy nem szabad elfelejtenem?
ha egy lány azt mondja hogy nem (márpedig ezt annak veheted), akkor hidd el, hiába teszel akármit, nem fog összejönni, legfejlebb mint barátok, lehettek...
velem is volt már ilyen sajnos.. :(
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!