Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem szokás eljegyezni valakit addig amíg nem éltek együtt?
Kultúrája válogatja.
A keresztény, zsidó, arab kultúrában elvárt, hogy eljegyzés, illetve házasság után költözzenek össze.
A mai "modern" szexcentrikus európai kultúrában ezen már rég túlléptek.
A férjem annak idején 1 hónap járás után kérte meg a kezemet, és 1 év után költöztünk össze. Fél évre rá házasodtunk.
Amúgy össze sem költöztem volna vele, ha nincs meg benne a szándék arra hogy elvegyen. De nálunk ez nem volt kérdés, mert már az előtt is beszéltünk esküvőről, hogy megkért volna.
De persze minden kapcsolat más. Vannak akik később érnek meg a komolyabb lépésekre, és vannak akik egyáltalán nem.
És vannak akiknek jó házasság nélkül is.
Nekem voltak elképzeléseim a jövőmre, nem áltattam senkit sem. És azt is tudtam, hogy nem tudnék csak úgy együtt élni valakivel éveket, várva a semmire. (lánykérésre). Mivel ha előbb van összeköltözés, sok pasi elkényelmesedik, és úgy van vele, hogy ha házasság nélkül is van aki főz mos, takarít rá, ráadásul még szexet is kap, akkor már nem is kell elvenni. Ilyenkor szokott előjönni, hogy a lányok ki akarják könyörögni a lánykérést. Én ezt az egészet megelőzendő, nem költöztem össze mással, csak a férjemmel, de jóval az után, hogy megkért.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!