Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire vélnétek? .

Figyelt kérdés
barátommal fél éve szakítottunk, de azóta is mindennap beszélünk valamilyen formában egymással(telefon, msn). általában ő keres engem. most úgy néz ki, hogy találkozni fog egy nővel és tőlem kér tanácsokat ezzel kapcsolatban. miért teszi ezt? én is ő is 20
2009. nov. 9. 14:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Azért teszi mert nagyon jó barátjának tart téged. Ha te barátilag szereted, akkor nincs gond.
2009. nov. 9. 14:50
 2/17 anonim ***** válasza:

hát én akkor mondjuk kiindulnék magamból:

azért csinálnám hogy lásd, mennyire jól megvagyok nélküled is, és csak hogy szarabbul érezd magad tőled kérek tanácsot, hogy szinte érezd a szétszakadásunk minden egyes rostját; lásd azt hogy hogyan foglak feladni egy másik nő kedvéért, és hogy szenvedj emiatt.

amúgy szakításotok körülményei, okai? ez sem lenne mellékes de én plerre tudnék gondolni : )

18/F

2009. nov. 9. 14:57
 3/17 anonim ***** válasza:
szerintem semmi rossz indulat nincs benne. a régi kapcsolatotok tejes mértékben átalakult barátsággá (ez igen ritka) - legalábbis részéről. én is megbeszélem a csaj ügyeimet a lány barátaimmal, ezzel nincs semmi gond
2009. nov. 9. 14:59
 4/17 A kérdező kommentje:
ok: kihűlt a dolog
2009. nov. 9. 15:01
 5/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok

kihűlt... ez eléggé erősen általánosítás; nem hiszek a párkapcsolat utáni barátságban, főleg nema szorosban. még nincsen elszakadva tőled és ez sztem tényleg inkább bizonyítási vágy ahogy azt az előzőben leírtam. de a bosszú még a legőszintébbnek tűnő mosoly mögött is megfér, főleg egy ilyen helyzetben.én a helyedben nagy őszinteségre kérném és megkérdezném tőle hogy ezt miért is csinálja...

2009. nov. 9. 15:05
 6/17 A kérdező kommentje:
első vizsgaidőszaka előtt volt, ahogy elkezdett tanulni, mintha a szerelmét is elvágták volna, nekem ebből lett elegem és utána szakítottunk
2009. nov. 9. 15:06
 7/17 A kérdező kommentje:
kérdeezget, hogy mit vegyen fel, milyen illatosító szert használjon, mit csináljanak együtt stb...
2009. nov. 9. 15:08
 8/17 A kérdező kommentje:
de azért5 mindennap ír nekem msnen, vagy smst... lassan eldönthetné mit akar.. nem tudom hova tenni a dolgot..
2009. nov. 9. 15:09
 9/17 anonim ***** válasza:
csak féltékennyé akar tenni. rittyentsd ki magad, menj át hozzá, és teperd le.
2009. nov. 9. 15:15
 10/17 anonim ***** válasza:

ismét én

hát ha rám hallgatsz akkor azt feltételezd hogy csak hencegni akar ezzel az egésszel és hogy dejó neki nélküled is, és hogy már nem kellesz neki sokáig. kétlem hogy bármi pozitív is lenne az egészben, leglaábbis ami neked az lenne

2009. nov. 9. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!