Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érzitek másnak magatokat?

igen, az a szép ami az elején van az sosem tart örökké. de azt nem csalódásnak kell felfogni, mikor megváltoznak dolgok. ez sajnos így működik. persze szomorú, hogy miért nem maradt inkább olyan, de ez szinte lehetetlen.
viszont az igazi szerelem csak azután jöhet. amikor már mind2en megmutattátok a valódi éneteket, és elfogadjátok egymást a hibákkal együtt, a problémákon együtt mentek át, közösen. és még ezekután is szeretitek egymást, és közösen képzelitek el a jövőt.
én nekemis, 3 éve, egy olyan szerelem kezdődött amni szinte maga volt a csoda. ilyet azelőtt még neméreztem, minden tökéletes volt. aztán elszállt ugye a varázs, és jöttek a problémák. voltak veszekedések, kisebbek-nagyobbak, de túljutottunk rajta. már 3 éve, több mint 3 éve vagyunk együtt, és még mindig szeretjük egymást. persze már régen nemugyanolyan mint az első időkben, de ez várható volt h elszáll majd a varázs. deha még azután is összetartunk, azmár jót jelent.
nemértem miért érzed feleslegesnek h keress magadnak vkit. te nemszereted azt az érzést, amikor vki udvarol? amikor látod h bejössz vkinek? és szeretne megismerni; készülődsz a randira, minden tök izgi, mint még 17 évesen..:)
sztem ne add fel, a keresgélés is "jó móka", ami meg utána jön, az mégjobb. csak ne add fel, és ne keseredj el, ha a rózsaszín köd után kicsit megváltoznak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!