Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden "jó nő" igénytelen? Sajnos rossz tapasztalataim vannak. Többi lennt. Mit gondoltok?
Úgy hozta a sors, hogy több bombázónak mondott lánnyal is összejöttem. A több 13-at jelent.
Amit tapasztaltam: ezek a lányok a jó külsejük miatt nem annyira igényesek mint az átlagosabb vagy átlag feletibb csajok.
Volt itt minden: a többségnél valamiért nem volt gond hogy odaf*ngik az orrom alá pár nap ismeretség után, amin jót is nevet, kommentálja. Hangosan bejelenti hogy "rohad a belem, ki kéne már f*snom magam" például. Átlagosnak volt mondható hogy simán elvárták volna, hogy nyaljam ki őket bármikor, bármilyen helyzetben pedig büdösek voltak lennt. Böfögés is simán ment a többségnél. És még sorolhatnám a többi igénytelenséget ....
Mondom, azokról a lányokról van szó, akikért megőrülnek a férfiak, "modellkednek", valami büfészakra járnak "tanulni", ilyesmi. De ne a r*banckodó alja kategóriát képzeljétek el, hanem azt akire azt mondanátok hogy egy álomnő, kedves, jófej, gyönyörű.
Valamiért ezek a nők úgy gondolják hogy annyira szépek vagy annyit nyaltak már nekik a pasik, hogy azt csinálnak, undorítóskodnak amit csak akarnak, úgyis teper majd a többi.
Volt már ilyen tapasztalatotok nektek is? Engem nagyon elkeserített. Eddig se mentem erre a kategóriára, de becsúszott párszor (és diszkóból ezekből 3-at szedtem fel, a többit mind normális helyen!)
Igen, egyetértek a kérdezővel, viszont kevésbé általánosítok, s ahogyan előttem írta valaki, szintén inkább a férfi wécébe járok., mert mindig is sokkal tisztább volt, mint a női.
Annyit tudok hozzáfűzni, hogy évtizedekkel ezelőtt is így volt ez valahogy, tisztelet a kivételnek. Anyukám egy nagyobb cukrászdában dolgozott a 60-80-as években és volt egy pár akkori cicababa kolléganője (akkor is szükség volt az ilyenekre főleg elöl az ügyfeleknél). Nem egyszer mondta nekünk otthon, hogy akármilyen jól néznek is ki ezek a nők, a legfontosabb az az, hogy (bocsánat) milyen a bugyi a lába közt. Ez akkor lett előttem konkrét, amikor éppen az egyik szebb kolléganőjéhez mentünk egyik délután, s anyummal órákig eltraccsoltak, amíg én 2-3 évesként rohangáltam erre-arra a kertben és házban. S amint kikérőztem a wc-re, hát orbitális látvány fogadott: wc kefe hiánya, wc nem tisztítása több napja-hete és furcsa szagok is. Anyum csak szerényen annyit mondott: próbáljak ne leülni. S ez azután még egy másik kolléganőjénél is ugyanúgy lejátszódott ... Tisztán élnek bennem ezek az élmények. Tehát a kérdező szavaiban van valami. És a cicababa konyhájára már nem is merek gondolni.
úgyhogy megteheti hogy teljesen önmaga legyen.
Azért az durva, hogy ezt jelenti, hogy önmaga lehet. Mert akkor ezek szerint belül egy sültparaszt, aki csak megjátsza a kultúrembert, pedig nem az.
Egy kérdésem van.
Levarrtad őket?
Ha igen, ügyes vagy, legközelebb ha ilyet kapsz el, fingd le te mielőtt megtehetné. :)
És kerüld ezt a típust. :S
Hát... szerintem ha böfög, az orrod alá fingik és ocsmányul beszél, akkor nem éppen "álomnő"...
De javíts ki, ha tévedek, én nő vagyok, nem értek hozzá.
Ilyennel még nem találkoztam,azt hittem mi férfiak vagyunk olyan ÁLLATOK,hogy fosunk,fingunk meg néha gusztustalanok vagyunk. :D
Érdekes amit írsz,ezek akkor nem is álomnők,lehet suttyók voltak,egy igazi jó nő nem hinném hogy ilyen.
Én még hálistennek csajt sose hallottam fingani,se WC-zni,mivel nők nem kuláznak és nem is finganak,mindig jó illatuk van :D
utálomaparadicsomot válasza:
"Az meg hoyg elvárták volna hogy bármikor nyald ki őkat, arra csak azt tudom mondani, hogy nemhogy örültél volna neki. Írtad hogy "büdösek voltak lennt". Na erre azt tudom mondani, hogy a nemiszerveknek van általában egy jellegezetes szaguk. Ez egyeseket beindít, egyeseknek meg taszító. Van akinél ez a szag alig érezhető, vagy szinte egyátalán, van akinél meg erős. erről nem tehet senki. "
Igénytelen vagy!
Szerencsére csak átlagos lánynál tapasztaltam hasonlót. Jó nő az tisztaságmániás volt.
Jó sok komment jött :D
Arra jutottam, hogy ezek a lányok akikkel dolgom volt, úgymond a felkapaszkodott kategória. Szóval "nem olyan" családból jöttek, csak valamilyen úton-módon pénzhez jutottak és azt hiszik az pótolja a jó neveltetést satöbbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!