Így mi értelme van a munkaügyi központoknak? Csak nekem vannak rossz tapasztalataim velük?
Semmiben nem segítenek akik ott vannak, viszont bunkók és flegmák. Munkát találni még soha nem segítettek, ellenben felelősségre vontak, hogy miért nem igyekszem jobban munkát találni, holott kb. száz önéletrajzot elküldtem két hónap alatt. Elküldtek tanfolyamra, hogy ez milyen jó lesz, de semmit sem érek vele, nem tudok vele elhelyezkedni.
Mi értelme így ennek az egész szervezetnek?
Nekem a pesti 9 kerületihez volt "szerencsém"
KATASZTRÓFA.
Olyan sor állt már nyitás előtt, már az is mutatvány volt, hogy sorszámot kapjak.
Ja és persze egész napos program, gondolom lesz@rják hogy 5-6 órát kell várni hogy sorra kerülj, munkanélküli vagyok, biztos a világon semmi dolgom nincs.
Olyan hihetetlen, hogy ennyire túl vannak terhelve, rögtön oda kéne még vagy 10 embert felvenni, hogy emberibben működhessen a rendszer....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!