Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,171cm fiúban alacsony? Ha minden más stimmel, ez lehet kizáró ok?

A 171 cm fiúban alacsony. Ugyanis egy fiúnál és egy lánynál ugyanaz a magasság nem ugyanaz!
A 171 cm lánynál már szép magas:))))
Ami egy fiúnál x magasság, az egy lánynál megfelel x-15 cm.
Tehát pl. egy 160 cm-es lány normál magasságúnak számít, és ennek a férfi megfelelője 175cm.
Te 171 cm vagy neked megfelelő lány-magasság 156 cm.
Mivel a 156cm lányban még kicsi, ezért az ennek megfelelő ffi magasság is alacsony.
Amúgy meg mindegy, nem a magasság számít. De azért 173 cm-nél magasabb lány nem ajánlott, főleg ha szeret magassarkúban járni:-))))
Nő magasság:
145-159= alacsony
160-169=normál
170 felett magas
Férfi magasság:
155-174=alacsony
175-184=normál magas
185 felett=magas a férfi.

Télleg ne ez adjon irányt, hogy valakivel járj vagy ne.
Én 173cm magas lány vagyok a barátom meg 169-170cm magas.
Állitólag én lányként magas vagyok.

Hozzám képest még magas is mert én 10 centivel alacsonyabb vagyok.
Nálam nem kizáró ok a magasság volt már 160-190 cm magas pasim is. Nem lényeg nálam. És szerintem te abszolút nem számítasz már alacsonynak, 170 cm felett az már átlagos, rengeteg pasi 170 körüli...
Akinél ez kizáró ok az túl felszínes és amúgy sem tetszettél volna neki csak a magasság kártyát dobta be...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!