Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,171cm fiúban alacsony? Ha minden más stimmel, ez lehet kizáró ok?

Attól függ.
Kihez képest alacsony egy 171 cm-es fiú?

ha elég magas melletted, akkor mit problémázol?
amúgy meg ha ez alapján jársz valakivel, hogy mennyit számít a magassága, akkor nem fogtok hosszú kapcsolatnak elébe nézni, ezt most megmondom.

Aki magasság alapján választ pasit (vagy nőt) az egy idióta.
A 171 cm meg nem is alacsony.

Igen, lehet kizáró ok!! 13 éveseknél!!
De szerintem se lesz nagy jövője ennek, ha már az elején ilyen kérdések foglalkoztatnak. Ugye ez azért számít, mert a haveroknak kell tetszen a srác, nem neked....

12:05 - Általában igen, de ha mondjuk egy nő amúgy is alacsony, vagy pont nagyon magas, talán egy látványosan nála alacsonyabb pasinak jócskán meg kéne győznie a többi erényéről. Nem tudom, átlagban mi a legalacsonyabb magasság férfiaknál, ha a törpe növést nem számítom most bele, de mondjuk én vagyok 151cm magas, van olyan, aki nálam látványosan alacsonyabb és felnőtt pasi? :-) Vagy vegyünk egy nagyon magas nőt, mondjuk 180cm fölött, az meg a másik véglet, olvastam már itt kérdést, hogy micsoda problémát okozhat ez egy nőnél, ha nagyon magas.
Nyilván azért átlagban nincsenek ilyen szélsőségek, és átlagban a 171cm pasinál nem alacsony, meg ott van Deni de Vito, aki jellemzően alacsony pasi, és a felesége magasabb nála, azért róla is olvastam cikket, hogy elmesélte, mennyi problémája volt a magassága miatt a nőknél fiatalon. Nem lenne szabad, hogy szempont legyen, de valahol mégis az.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!