Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai napig beszélgetni akar azzal a csajjal, akivel dugni jártak össze? Jogos a kiakadásom?
Van egy csaj,azt mondta,hogy 3éve barátok.Megpróbálták párba is,de azt mondta,csak egy hétig voltak együtt,mert nem működött.Mi márciusba jöttünk össze,február 24.ei beszélgetést olvastam,s barátom azt írta neki,hogy csak vele tud elképzelni most mindent,csak ő lehet tökéletes anya a gyermekeinek,mikor lesz az esküvőjük,tetszik e neki xy gyűrű..na meg megbeszélték,hogy-hogy dugtak,és arra jutottak,hogy akkor át is megy barátom és ott "alszik" a csajnál.. ezt kellett végigolvasnom :( utána semmi beszélgetés,csak áprilisba barátom szülinapjára írt a csaj..barátom pedig visszaírta,h köszi na meg egy szívecskét... Barátom nem tudja,h ezeket tudom..De mondtam neki,hogy zavar,hogy beszélgetnek,és azóta elvileg nem tartják a kapcsolatot..ő is "eltiltott" pár pasitól,hogy ne beszélgessek velük,mert ő se beszélgethet a csajjal..kérdeztem miért akarnál? a válasza az volt "hát a barátom.."
Persze én tudom,hogy nem barátok (voltak).. :( Mit gondoltok?
ha folyton együtt vagytok akkor miért félsz?
most komolyan azt hiszed hogy mert gondol valamire akkor meg is teszi?
nem túlzás az hogy megtiltod hogy beszéljen vele? neked hogy esne hogyha megtiltanák hogy egy barátoddal beszélj? (miből gondolod hogy nem csak barátok?)
kajak nem bízol benne és ez a fő probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!