Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról hogy az exem szakítás után összejött a legjobb barátommal?
9es
ember exről beszélünk nem feleségről jegyesről barátnőről.egyszer ővé volt most már nem az.menjen arrébb egy faluval?igen mertha valaki minden csajt megdöntött akkor azok a csajok innentől tabuk mert már örökké xy háremébe tartoznak.nane!!
10es itt nem tudjuk hogy a kérdezőt hagyták e ott vagy fordítva vagy közös megegyezéssel.egyébként is csak hiszti. a barátnak beszólsz hogy ne jöjjön össze az exszel ha meg mégis akkor szemétnek lesz titulálva. hol a következetesség mert gondolom ha egy tökismeretlen 3.emberrel összeházasodik majd ott is játsza az agyát?gondolom nem .akkor mi értelme az egésznek? ha nem tud róla akkor is sejtheti hogy beléhatolnak még a csajba ...fölösleges önámítás erről megfeledkezni
Igen, ezért is írtam hogy több mindentől függ. Alapvetően én is elég racionális gondolkodású ember vagyok és nyilván tudom azt is hogyha valakivel szakítok, vagy valaki szakít velem akkor azt még más is fogja dugni. Ezzel semmi gond nincs is, az ő dolga.
Viszont az hogy ezt a legjobb barátommal teszi, és nekem végig kell néznem, na az már rohadtul az én dolgom is!
Kedves 8as, neked vagy nem volt még kapcsolatod, vagy nem voltál még soha igazán szerelmes. A te verziód akkor lenne reális, ha minden egyes dolgot az életben le lehetne fektetni ésszerű alapokra. De az érzelmekkel ez nem így működik.
Épp emiatt vannak olyan relatív egyszerű szabályok, hogy haver/barát exe az tabu. Én a legutóbbi barátnőmmel fél éve szakítottam, jó okom volt rá, nem is egy. Ettől függetlenül szerettem, fontos részét képezte az életemnek 2,5 éven keresztül. De attól hogy nem kezdeném vele semmiképp újra, a mai napig szar belegondolnom hogy valaki mással összejön, más teszi boldoggá. Biztos vagyok benne hogy szíven ütne ha látnám valaki mással. Abba pedig egész biztos belebetegednék ha a legjobb barátom lenne az a valaki és nap mint nap szembe kerülnék ezzel a helyzettel.
Ez nem olyan dolog amit el lehet magyarázni. Nem egy definíció amit be lehet magolni, nincs rá általános örök érvényű szabály. Mások vagyunk, máshogy állunk az élethez, másképp élünk meg dolgokat, más érzelmekkel. Ha neked nem volt még részed ilyenben, akkor nem fogod megérteni hiába írjuk le neked 100an.
Te nyilván úgy működsz hogy az érzelmek nem játszanak komoly szerepet az életedben. Ez számos dologra visszavezethető, mindenesetre ha tényleg így látod, akkor ne is várd hogy ezt bárki képes lesz neked elmagyarázni, és azt se várd hogy átlagosan érző emberek megértsék a te álláspontod.
Komolyan nem érted... Én itt szerelemről, normális kapcsolatról beszélek. Nekem is van olyan kolléganőm akit levartunk 5en, rohadtul nem érdekel senkit, mert senki nem akart többet. Jól néz ki a csaj, és szeret dugni, mi pedig kihasználtuk. Ennyi.
De ha valakivel te összekötöd az életed, esetleg évekre és gyakorlatilag a részeddé válik, hidd el hogy k urva szarul éreznéd magad ha utána bekerülne egy ilyen "vetésforgóba", és azt kell nézned hogy a szomszéd asztalnál smárol a pistivel.
De ha már itt tartunk, van egy olyan íratlan szabály is hogy házi nyúlra nem lövünk. Biztos hallottad már, épp ezért nem kezdenék soha kolléganővel, se osztálytárssal mert esetleges szakítás után nem biztos hogy minden nap találkozni szeretnék vele.
"Nekem is van olyan kolléganőm akit levartunk 5en"......."házi nyúlra nem lövünk. Biztos hallottad már, épp ezért nem kezdenék soha kolléganővel"
szóval nem elég hogy olyan érzékenyek vagytok hogy az exeteket nem akarjátok mással látni, de magatoknak megengeditek azt az életstílust hogy csakúgy érzelmek nélkül megfarkaljatok lányokat. jó hogy nem vagyunk haverok mert külön oda kéne mennem hozzád listázni.
a oszlop:nem volt meg neked
b oszlop: megvolt neked de csak mint magtárat használtad
c oszlop: megvolt neked sőt szomorú vagy hogy már nem rajtad lovagol szóval kerülni kell
szép
Te még mindig érzelmek nélkül egy kalap alá veszel mindent. Nem írtam hülyeséget.
Az egész más kérdés hogy valakivel egy laza kocsmázás után úgy határozol hogy jól érzitek magatok az éjjel, aztán mindenki éli tovább a kis életét. Egyik fél sem vágyik többre, akkor éppen jó. De itt nem dugópartnerről hanem barátnőről van szó, kapcsolatról, és abba pedig nem bonyolódnék kolléganővel.
Annak ami történt az ég világon semmi hátulütője nincs. Könyörgöm, felnőtt emberek vagyunk, egyikünk se sérült a dolog által, had engedjem meg magamnak ezt az "életstílust". De nem járok, nem jártam és nem is fogok járni azzal a lánnyal. A kapcsolatunk semmit nem változott, továbbra is kedvelem, jól elvagyunk ha együtt dolgozunk. A személyiségünk nem is engedne meg többet annál ami történt.
Egyébként kiforgathatod a szavaimat, de attól még nem lesz igazad. Amiket írtam élesen elválasztható dolgok és aki meg akarja érteni, megérti. De te össze akarod mosni őket hogy hülyének állíts be.
Nem gondolnám magam érzékenynek azért mert az exemet nem szívesen látom mással. Inkább téged mondanálak érzéketlennek, legalábbis ilyen téren. Mert már ne is haragudj, de ha az benned nem mozgat meg semmit hogy egy haveroddal vagy barátoddal látod a volt barátnődet akkor ott valami nincs rendben. Nyilván van valami oka hogy így állsz a nőkhöz, és a kapcsolatokhoz, de ezt had ne kezdjem el fejtegetni. Nem is ide tartozik, és nem is ismerlek hozzá eléggé.
Természetesen van az az idő aminek az eltelte után már nem zavar ha egy volt barátnőmet mással látom. De az hogy szakítás után összejön a barátommal már azt is feltételezi hogy jó eséllyel előtte a hátam mögött történt ez-az, ha más nem is legalább ismerkedés, randizás. Ezt én alapvetően gerinctelenségnek tartom mind a két fél részéről. Az egy dolog hogy a csajra rányomul valami idegen akinek semmi köze hozzám, de az hogy a barátom a hátam mögött fűzi a nőmet már nem nagyon kóser.
Tény hogy a kérdés nem tér ki arra hogy a szakítás után 2 nap telt e el 2 hónap vagy 2 év, így ez is csak találgatás.
Lényeg a lényeg, én ilyet soha nem tennék a barátommal, aki pedig velem megtenné azt nem tartanám tovább magamhoz közel.
Lehet velem nem egyet érteni, de ne akard rám erőszakolni a te meglátásod. Ahogy már írtam is mások vagyunk, máshogy éljük meg ezeket a dolgokat. Én leírtam a véleményem. A továbbiakban nem óhajtom ezt a szélmalomharcot folytatni mert láthatóan egyikünk se képes más belátásra téríteni a másikat, így teljesen felesleges. Te ilyen vagy én meg olyan. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!