Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a prostikból lesz a legjobb feleség?
Azért mert hűségesekké válnak,ha elveszik őket, és a maximumot adják minden területen a férfinak.
Ezért.
Ja, biztosan XD Aki eddig rutinból kielégített naponta 20 igénytelen férfit, az utána tényleg képes lesz rá, hogy a maximumot nyújsta az ágyban, és teljes szívvel-lélekkel odategye magát. :D
Egyébként meg attól, mert valamit mondanak, még nem lesz igaz.
A répától se tudtsz jobban fütyülni, pedig mennyit mondták szüleink! :D
Szerintem hülyeség. Ugyanúgy félreléphet egy ilyen nő, mint egy olyan, aki nem élte ki magát. Max úgy igaz, hogy tapasztaltabb, de a kiéléses dolog baromság. Alapból sok nő úgy keres párt, akivel eltudja magát képzelni hosszútávon, nem úgy, hogy aztán ha megunja félrelép - legalábbis a normálisak.
Elég sok ilyen kérdés van amúgy, az egyiknél emlékszem, hogy megosztottak egy statisztikát, ami szerint ez egyáltalán nem igaz. Akinek kevesebb kapcsolata volt, hosszabb házassága is van.
Sose voltam prosti, de éltem!
Nem tudom, hány pasim volt lánykoromban, de kb 3 év alatt lazán 100 felett... aztán megismertem a férjemet.
Mai napig szeretem, és nem vágyom más férfiak társaságára. Ahogy korábban írták, "kiéltem" magam, nem hajt a kíváncsiság, hogy más férfiakkal milyen lehet?
Mai napig hűséges vagyok, nem járok tilosban. Jövő héten leszünk 20 éves házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!