Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy lehet titeket féltékennyé tenni, ha nem foglalkoztok a barátnőtökkel?
Szerintem ha egy kapcsolatban probléma van, nem "féltékennyé tenni" kell, hanem kulturált értelmes emebrek módjára megbeszélni és ha lehet, rendezni a problémákat.
Azzal, hogy cserébe te se foglalkozol vele, nem fogsz jót tenni a kapcsolatotokkal.
Ahhoz mellesleg, hogy megmondd, hogy "vagy foglalkozol velem rendesen, vagy vége", semmi nyálas nincs. Mert nem muszáj ezt finomkodva közölni.
Féltékennyé tenni nincs értelme. Max. olyat tudsz csinálni, hogy elkezded nagyon jól érezni magad nélküle, nem kezdeményezel levelezést, későn válaszolsz neki, néha nem veszed fel a telefont, de ez elég kétesélyes: vagy észreveszi a hiányod és összekapja magát, vagy nem.
Nem akarom nagyon védeni a fickót, de az én pasim rettentő rossz levelezőpartner. Szereti olvasni, amit írok, de válaszolás már nem megy neki, vagy ha mégis akkor kimerül 2-3 tőmondatban. Úgyhogy már jó ideje skype-on kommunikálunk, mert a chat meg a beszélgetés az jól megy (magától keres, nem kell kérvényt benyújtani neki, hogy foglalkozzon velem stb.), levelet meg akkor kap, amikor meg akarom lepni valamivel.
Nem tudom, chattel, skype-pal hogy álltok, de lehet, megérne egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!