Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti az ilyen dolgokat nem beszélitek/beszélnétek meg a barátnőtökkel?
Mostanában arra lettem figyelmes, hogy elég sok programot szervez a barátjával/barátaival, pl minden hétvégén kocsmázás, ő mondta, hogy elmehetnek majd egy nap sütni, stb .Oké, szeret a barátaival lenni, engem meg lát suliban, ezzel semmi bajom nincs, hanem, hogy mindenből kihagyna és nem érdekli én mit gondolok. A legjobban az fájt, amikor mellette álltam, és az egyik barátjával elkezdte beszélni a szilvesztert, hogy hol és mit kéne csinálni, engem meg sem kérdezett. Vagy nem így szokás egy párkapcsolatban? Lehet magától értetődőnek veszi, hogy én is oda mennék, ahova ő? Vagy nem tudom, miért nem kérdez.Amúgy meg eléggé csendes és visszahúzódó lány vagyok.
Az esett a legrosszabbul, mikor nekem kijelentette, hogy hétvégén nem jöhet már hozzám, mert lefoglalja a tanulás(25kmt)de persze inni van idő mindig?
Ti mit gondoltok? Nem jogosan esett rosszul ez?Első kapcsolatom. Ti ezeket megbeszélitek?
17L
Jogos. Amit ketten csináltok, abba már legyen beleszólásod. Amit meg egyedül csinálok, azt mondjuk nem beszélném meg veled max szólok, de ez már inkább elhanyagolás, bár nem tudom mennyire gyakori ez a találkozók lemondása hasonló.
Oké hogy csendes lány vagy, de ez elvárható, még akkor is ha csak sima barátok lennétek. Ez annyira alapvető. Nyisd ki a pici szád és beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!