Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy fiú de van barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú de van barátnője. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!van egy fiú aki tetszik(NAGYON).A baj csak az,hogy van barátnője már 5 éve,meg nekem is van barátom 6 éve,de folyton csak rá gondolok.lehet,hogy én is teszem neki de nem vagyok benne biztos.Asszem,hogy beleszerettem.De a páromat is szeretem.mit csináljak?segítsetek!
2009. nov. 9. 05:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem haggyad, biztos csak fellangolas ami hamar elmulik, miert dulnad szet a te es az o kapcsolatukat is ha szereted a mostani parodat? lehet osszejonne a dolog, de kitudja milyen lenne vele. lenne fele annyira jo mint a mostani paroddal? sose haggyj el egy olyat akit szeretsz es visoznt szeret egy olyanert aki csak tetszik. kulonben is ha tenyleg szereted mostani parodat akkor hiaba szakitanatok hianyozna es nem tudnal az uj sracal egyutt lenni.
2009. nov. 9. 06:05
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
kerdezd meg azt is, hogy;"szarnom kell, mit tegyek"
2009. nov. 9. 06:22
 3/14 anonim ***** válasza:
14%
figyelj , én is igy vagyok most, csak nekem nincs pasim, a srácnak meg van barátnője, aki Magyarországon lakik, de 4 nap múlva ő is itt lesz külföldön, a lényeg az, hogy elveszem tőle a srácot, mert nekem kell és nagyon szeretem, nekem ő az igazi úgy érzem, lefeküdtem vele egy jó párszor, és isteni a srác, szerintem meg ha úgy érzed hogy kell neked az illető, akkor tudd meg hogy tetszel e neki, és hogy kellesz e neki, és akkor vágj bele a dologba, drukkolok, biztos sierülni fog , puszi
2009. nov. 9. 06:47
 4/14 anonim ***** válasza:
20%
Feküdj le vele, tartsátok titokban aztán felejtsd el.
2009. nov. 9. 08:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Neked hogy esne, ha párod ezt csinálná veled??? És szted a másik lánynak hogy esne, hogy elvette a szerelmét vki aki nem bírt a hormonjaival??? Ha velem ezt csinálnák biztos hogy a csajt is megölném, mert nem vesszük el més párját, meg a páromat is, mert hogy állíthatja, hogy szeret, ha mégis más lánnyal akar lenni...
2009. nov. 9. 09:12
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

1. a csaj majd max megtép

2. amelyik fiú félrekefél mással, az félre fog veled is

ez vonatkozik a 3. hozzászóló pitsára is. Végülis megérdemli, aki hülye az viselje:)

2009. nov. 9. 09:42
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Nőj fel! Szánalmas vagy. Kapcsolatban vagy éa más kapcsolatban lévő pasit akarsz elmarni a párja mellől? Gratula...
2009. nov. 9. 09:50
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi az őszinteséget!Azt eddig is tudtam hogy szánalmas,de látom hogy nem boldog abban a párkapcsolatban és ha belegondolok én sem mindig.
2009. nov. 9. 09:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem vagy boldog a kapcsolatodban, akkor miért nem szakítasz? Aztán lehet később megbánnád, és vissza szeretnéd majd kapni. Meg ha a pasi is boldogtalan, akkor miért nem szakít? Inkább félrekeféltek, ahelyett, hogy megmondanátok a párjaitoknak, hogy vége?! Mert, ha igazán szereti vki a párját csak nem érzi, mert ellaposodott a kapcsolat, ha szétmennek, úgyis összehozza ismét az élet őket (mondjuk nem minden esetben).

2009. nov. 9. 10:45
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
ne fogd vissza magad.
2009. nov. 9. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!