Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan ábrándítsam ki anyut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ábrándítsam ki anyut az exemből?

Figyelt kérdés

Van egy számomra megoldhatatlannak tűnő problémám. Régebben jártam egy sráccal, akit anyukám akkoriban ki nem állhatott. Mindig rábeszélt, hogy sokat van nálunk, zavar, stb. Egyszerűen nem bírta elviselni. Aztán mi szétmentünk és évekig nem volt senkim.. Most másfél éve van egy tündéri barátom, az ex teljes ellentétje. Kedves, segítőkész, még összeveszni sem sikerült ennyi idő alatt, és azt sem lehet mondani hogy folyton itt ül, mert kicsit távolabb lakik. Anyukám persze őt is utálja, talán még jobban, mint az exet. Akit viszont az elmúlt másfél évben elkezdett "sztárolni", hogy így az xy, úgy az xy, menjek vele ide-oda, segítsek neki munkát keresni, sorolhatnám...

Akármi van nálunk, azonnal őt hívja, hogy szereljen polcot, fúrjon fel egy lámpát, stb.

Ezeket a barátom is megcsinálná, de eszében sincs megvárni, míg ő jön, azonnal hívja az exet.

Engem borzasztóan idegesít, mert egy szemtelen, beképzelt bunkó lett, és még mindig célozgat rá, hogy mi ketten újra, csak úgy, pár alkalommal.

Ráadásul többektől hallottam már a városban, hogy miket beszél rólunk, dilisnek, egyebeknek titulált minket. Ezt hiába mondom anyukámnak, fel se fogja, mert ő az isten.

Nyáron miatta ment tönkre a laptopom, mert mikor megint jött "szerelni", ráejtett egy fúrót! És még az is az én hibám volt, hoigy miért hagytam ott!! Még csak útban sem volt neki, és nehogy már a saját szobámat rámoljam szét, csak mert ő beteszi a lábát!

Hihetetlenül idegesít, már naponta összeveszünk miatta. 200 a vérnyomásom, ha csak szóba kerül a "kedves, aranyos xy".

Mondjátok meg, mihez kezdjek, hogy ennek vége legyen??

2009. nov. 9. 00:13
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Tényleg azok vagytok. Legalábbis anyukád. nem kéne neki inkáb egy saját pasi? és nem a más emberek ügyeivel foglalkozna. Meg irigykedne.
2009. nov. 9. 00:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Van pasija és nem mint pasi érdekli.
2009. nov. 9. 00:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ismerős a helyzet!

Megértelek, ez marha idegesítő és zavaró tud lenni!

Barátnőm anyja ugyanilyen. Neki 2 kapcsolatát már tönkretette az anyja, és most a miénk is ilyen "kedves" szülői nyomásra kezd megszűnni.

A probléma az, hogy az anyád a TE életedet akarja élni!

Egyáltalán nem tartja tiszteletben a TE érzéseidet.

Hogy te már szakítottál azzal a fúval és inkább látni sem akarod, nemhogy ő odahívja. Felháborító, hogy ilyen tapintatlanul szervezkedik a hátad mögött és ezzel a tapintatlan viselkedésével megbánt téged is nagyon és a jelenlegi barátodat is, mert mi keresnivalója lenne ott egy exnek? SEMMI!!!

Érdekes, hogy régen még nem szerette, most meg igen... Viszont abban következetes, hogy akkor sem támogatott téged a kapcsolatodban és most sem! Ez a baj!

Állj ki kőkeményen a saját életedért.

Ne akarjon már folyton helyetted neked párt választani!

2009. nov. 9. 04:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem költözz össze az új pasiddal. Anyukát hagyd ott aztán majd átértékeli a dolgokat. Ha látja, hogy mekkora káoszt épít maga körül azzal, hogy beleszól a lánya boldogságába.
2009. nov. 9. 07:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ez gáz. Mit szól a párod, hogy az exed hozzátok járkál??? Ez nagyon durva. Mondd el anyádnak, hogy fogja fel végre, hogy ő egy senki és nem akarod, hogy odajárjon, nem akarod, hogy tönkretegye a boldogságod, mivel a párod nagyon nem örül a dolognak. Kérdezd meg, mit akar? Szeretné, ha te boldog lennél? Mert így nem tudsz az lenni...
2009. nov. 9. 09:55
 6/8 anonim ***** válasza:

meséld el, milyen béna volt az ágyban, és fingott szopatás közben. meg hogy úgy nyögött, mint egy lány, amikor élvezett, és szerette, ha a púzóját öklözöd. meg hogy szerette, ha kikötözöd, és bepelenkázod.

ha anya megtudja ezeket, egyből elmegy a kedve az extől.

2009. nov. 9. 10:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Szép beszéddel nem megyek semmire, mert nagyon nem bírja az új páromat.

Valami használható épkézláb ötlet kellene amivel végre ráébreszthetném, hogy milyen kétszínű és bunkó ember az exem.

2009. nov. 9. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Lényegtelen mennyire kétszínű és vagy bunkó, amíg ő volt őt nem bírta. Valószínű hogy mindegy neki milyen az aktuális akkor is ő lesz az ellenség.

Én azt javasolnám hogy LÁTVÁNYOSAN hozd a tudtára újra és újra. Pl.: hazaérsz, exed ott van valamiért nem is tudtál róla. Jó hangosan: "Szia anya, hazaértem, de inkább megyek is tovább majd visszajövök, ha kevesebb itt a patkány."

Vagy: "-Áthívom XY-t megszerelni a ...-t. -Ok anya, mikor jön? Addig akkor átmegyek a barátnőmhöz hogy ne kelljen egy levegőt szívnom vele."

Szóba se hozd a jelenlegi párodat. Ennek hozzá semmi köze. Ha a szakítás óta nem jöttél volna össze senkivel, az exedet akkor sem akarnád látni. Ez legyen az alap hozzáállás. Ezt próbáld egyértelművé tenni anyád előtt.

(bónusz pont, hogyha amíg nálatok van, addig nem csak úgy valahova mész el, hanem konkrétan anyád egyik exéhez, mondjuk csak úgy dumcsizni, tégy róla hogy anyád tudjon is róla hogy oda mész, sőt, át is hívhatod magatokhoz, miért ne, ŐT nyilván nem zavarná, hisz akkor veled szemben is lenne annyi empátiája hogy nem hívja oda az exed)

2010. júl. 3. 23:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!