Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a csajomnak karácsonyra, ha érdekli őt a krimi és a rejtélyek?
Figyelt kérdés
Nekem lövésem sincs, hogy mit kellene vennem. Könyvet nem akarok, valami játék kellene,vagy ilyesmi, gondolkodtató, mégis szórakoztató. amúgy most 16 éves.2009. nov. 8. 21:57
1/9 anonim válasza:
Ördög lakat?No azzal leköti magát egy darabig:)és rengeteg fajta van.
2/9 anonim válasza:
Vegyél könyvet!:) Hugh Laurie: A balek ...ez egy jó kis krimi... de egyszerűbb egy könyvtár bérletet venni, és annyi krimit olvashat, amennyit csak akar!:)
3/9 anonim válasza:
Nem akarsz könyvet venni, értem, de én mégis csak a könyvet ajánlanám, tudd ki(de ne megkérdezd) ki a kedvenc írója, és vegyél olyan könyvet... Az alexandrán ki is tudod nézni, ha esetleg nem találnál boltban.
4/9 anonim válasza:
Könyv is jó ötlet, meg az ördöglakat is, de mellékesen (úgyértem egyik ajándékként) elvihetnéd a CSI kiállításra :) Lehet, hogy hülye ötlet, és nem ilyen rejtélyre gondoltál, de állítólag nagyon jó!
L, 24
5/9 anonim válasza:
Én karácsonyra inkább valami személyesebbet adnék,(párna amin egy közös kép van, bögre közös képpel, gravíroztatás) bár ez attól függ, h mióta vagytok együtt. Árban kb ugyan ott van:) De ha nem olyan komoly a dolog, akkor én is a könyvet ajánlanám.
6/9 anonim válasza:
Ellenben ha komoly, akkor bögre vagy párna :D Remek :D
7/9 anonim válasza:
Vagy csinálhatsz valami egyedit, veszel neki pl.egy könyvet vagy bármit, és meg kell találnia különböző nyomok alapján.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Könyvet semmi kép nem szeretnék neki venni, mert lusta elolvasni, most is 4 könyvet "olvas" egyszerre.
Ördöglakat az nem rossz, de hol lehet beszerezni?
Amúgy még a kirakón gondolkoztam(2000dbs puzzle)
2009. nov. 9. 08:49
9/9 anonim válasza:
Csald meg valakivel és hagyjál nyomokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!