Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi ez? Mi a megoldás? Elmúlik vagy erősödik, ha nem csinálunk semmit? Netán az lenne a legjobb, ha egymásnak esnénk? F17
Figyelt kérdés
Elölről, röviden: Egy áprilisi éjszaka óta kerülgetjük egymást egy leánnyal. Egy nagy társaságban kerültünk össze az osztálytársammal és az éjszaka további részét csókolózással, durva lökésekkel, szorításokkal töltöttük. Másnap nagy megdöbbenés, de végülis elfelejtettük, de beszélni kezdtünk. Aztán jött a mostani barátnőm, akivel egyébként nagyon jól megvagyunk, szüzességünket együtt vesztettük el, méghozzá a lehető legjobb hangulatban, alkalomban. Nade, az utóbbi időben elkezdtük nagyon kerülgetni egymást a csajjal, persze semmi tettlegesség, de nagyon elfantáziálgattunk együtt, legtöbbször neten csevegve. Kimondott és világos, hogy vonzódunk egymáshoz. De én tényleg szeretem a barátnőmet, de akkor is akarom ezt a csajt. Ez emészt már jóideje. Ki volt már hasonló helyzetben és mi lett a vége? Erre lennék kíváncsi...2009. nov. 8. 21:19
1/8 anonim 

válasza:

Szerintem téged csak az vonz, h a másik csaj egyértelműen vonzódik hozzád. Mikor nekem udvarolt egy srác és kimondta h pontosan hogy érez én is vonzalmat éreztem, aztán rájöttem,h ez csak rövid ideig tart.
3/8 anonim 

válasza:

Ez semmi. Csak msn en meg főleg semmi.
Biztos msn függő.
4/8 A kérdező kommentje:
Nemcsak MSN-en, sőt, suliban ritkán, de éjszaka, ha elmegyünk, és ketten maradunk (márpedig volt már ilyen direkt is), akkor megint elszabadul a fantáziánk. Sajnos (?) a röhögésben kipukkad.
2009. nov. 9. 06:54
5/8 A kérdező kommentje:
Meghát mi már nagyon régóta vagyunk barátok. Vannak olyan időszakok, mikor egyikünk sem érdekli a másikat, aztán megint történik valami és megint kezdődik.
2009. nov. 9. 06:55
6/8 anonim 

válasza:

Szia!
Szerintem, ha a barátnődet megszeretnéd tartani, akkor kerülnöd kellene a csajt. Nekem nagyon rosszul esne, ha a párom más lánnyal "msnszexelne"! Ha erre rájön a barátnőd, hát lehet, h kifog rakni.
7/8 A kérdező kommentje:
Dobtam a barátnőmet. Megcsalt. Ettől még zavarosabb lett az egész.
2009. nov. 9. 15:28
8/8 A kérdező kommentje:
Most éppen egy másik sráccal van, náluk otthon. Onnan tudom, hogy az egyik legjobb barátom ismerőse a srác. Megtudhatta, hogy mit chat-eltem azzal a csajszival? Nagy gáz van.
2009. nov. 9. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!