Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a kapcsolatról? Szerintetek mit akarhat tőlem?
Figyelt kérdés
Van egy srác 2012. márciusában ismertem meg, egy helyen voltunk gyakorlaton. Az egyik osztálytársától kérdeztem meg hogy ki ő ? és, hogy hogyan hívják.. Onnantól kezdve, gondolom mondanom sem kell ő is tudta hogy én érdeklődtem utána :) Aznap ugye elmondta haverja a nevét és be is jelöltem facen. Akkor elkezdtünk beszélgetni, eleinte csak ilyen alap dolgokat beszéltünk, meg kb. hét hetente 1x. Ő abban az évben végzett a sulinkban. Aztán már egyre sűrűben beszélgettünk, és elmélyült a kapcsolatunk. Mindent tudok róla, és ő is rólam. Mindent elmondtunk egymásnak. Volt párkapcsolatom tudott róla és én is az övéről. Majd most szeptember 8.-án szakított barátnőjével. Majd 12.-én egy csütörtöki napon kora reggel rám írt facen hogy velem álmodott, és hogy ha végzek gyakszin találkozzunk. Találkoztunk is, megittunk egy energiaitalt majd bementünk a közös barátunkhoz(aki anno elárulta h mi a neve) és beszélgettünk, régi emlékeket idéztük fel. :) Majd azon a héten szombaton(14.-én) elhívott moziba, nagyon jó, SŐT hihetetlen jó volt. Következő héten pénteken együtt buliztunk ő, én és a barátaink. És akkor megtörtént a (számomra) rég várt csók. Másnap megbeszéltük hogy nem akarunk semmi olyat amivel elronthatnánk ezt a viszonyunkat amit már nagyon régóta ápolunk. De mikor ilyen komolyabb dolgokról beszélek neki mindig két értelműen válaszol.. Szóval a válaszaiból ítélve nem tudom, és nem is lehet lekövetkeztetni hogy ő szeretne-e valami komolyat. Mondani pedig nem szeretném neki, vagy is hát így konkrétan rákérdezni mert lehet hogy ez is egy olyan dolog amivel elcseszném. :( És ez a a bulis este óta mindig találkozunk! :) Aztán 25.-én egy orbitális baromságon kissé összekaptunk és kiposztolta facere, hogy " na ezaz ami nem hiányzik..." Gondolom vagyis hát sejtem hogy ezt rám értette. Majd tegnap megint együtt voltunk bulizni, de megmondta még a délután hogy ő csak lejön egy italra és ennyi lesz mert nincs pénze, viszont megígérte hogy lejön ugyanis megszületett tegnap a keresztfiam. Le is jött meg is ivott egy italt lent volt 3-4 órát velem, majd mondta hogy megy... Nahát természetesen én ennek nem örültem és marasztalni próbáltam aminek nagyon nem örült, hisz megbeszéltük hogy nem marad. Majd kimentünk a pub elé elszívtunk egy cigit mielőtt elindult haza és elkezdte mondani, hogy ő ezért nem akar barátnőt, mert hogy neki hogy fáj, hogy látja hogy elment a kedvem meg ilyenek. Majd megölt olyan szorosan amilyen szorosan csak tudott és újra megcsókolt.2013. okt. 5. 19:50
2/6 A kérdező kommentje:
miért?
2013. okt. 5. 19:59
3/6 anonim válasza:
Ő se tudja. Ha tudná, nem rinyálna, hogy jaj ezért nem akar barátnőt, meg nem kétértelműsködne egy csók után (bár az is lehet, hogy az a csók neki nem jelentett annyit, ez viszonylag valószínű).
Keress érettebbeket. :)
4/6 A kérdező kommentje:
24 éves ! És alapjában véve elég komoly!
2013. okt. 5. 20:00
5/6 A kérdező kommentje:
Jaaa azt kihagytam a tegnap estés résznél, hogy mikor ölelt mondta, hogy Líz te full szerelmes leszel.. azt válaszoltam hogy : de nem érdekel.. És erre még jobban odaszorított magához.
2013. okt. 5. 20:10
6/6 anonim válasza:
Feltételezem, hogy az előző párkapcsolatából tanult, és nem szeretne még túl szorosan elköteleződni.
Bármi lehetséges, adj neki időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!