Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok a pasimmal csókolózni. Mi ez? Többi lent.
Teljesen normális, hogy iskolában nem akarsz csókolózni. Eleve nem tartom normális dolognak, amikor két ember a nyílt utcán vagy olyan helyen, ahol rengeteg ember van, egymásnak esik és egymás szájában lógnak. De ez az én véleményem.
Mondd el neki, hogy téged zavar, ha néznek, és inkább menjetek valami kevésbé "forgalmas" helyre. Vagy suli után hazafelé menjetek valamilyen csendesebb, romantikusabb helyre. :)
3 hét után kb 2x..??!
Én egy hónapja vagyok együtt párommal, mi meg pont hogy az utcán/bárhol máshol nem igazán mutathatunk ki bármit is (lány-lány) mi csak otthon tudunk tényleg "együtt" lenni.
Kérlek szépen ti pont a szöges ellentétei vagytok ennek és mégis kb ugyanaz :D Legyetek négyszemközt is, menjetek eldugottabb helyekre, akkor tud csak kialakulni intimitás :) Akkor fogod tudni elengedni magad és átadni az érzésnek... Egyébként meg ha nem bízol magadban, kérd meg arra, hogy lassan csinálja (mikor először volt párom, mondtam neki és oda is figyelt erre) és hagyd, hogy ő diktálja a tempót. Miután belemelegedtél meg már ráéreztél, úgyis magától fog menni a dolog, félelem nélkül :) De tényleg fontos, hogy olyan helyen legyetek, ahol nem kell másokra figyelni.
14-es most egyáltalán hogy jön ide a korom?:D A lényeg hogy segítséget kértem és nem szekálni kéne..
Többiek: Hát holnap találkozunk, szóval majd suliból hazafele leülünk valahol, és megpróbáljuk..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!