Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarok a pasimmal csókolóz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok a pasimmal csókolózni. Mi ez? Többi lent.

Figyelt kérdés
A barátommal már 3 hete együtt vagyunk, és már vagy 2x csókolóztunk is. Jó volt a csók meg minden, de azóta nem merem megcsókolni. Félek hogy elrontok valamit, hogy unalmasnak találja a csókot.. Ezért mindig enyhén megharapom ha csókot akar adni, így rájön, hogy most nem akarom, és ad egy szájrapuszit. Szerintetek mit csináljak? Tényleg a csóktól félek?

2013. okt. 5. 17:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Uhh, nem. Nem tervezünk ilyeneket, meg iskolán kívül nem nagyon szoktunk találkozni. (szóval hogy nem is lehetne hol, értitek...) csak a beégéstől félek. Hogy lehetne ezen segíteni? Csókoljam meg és lehet hogy jobb lesz?
2013. okt. 5. 18:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen!
2013. okt. 5. 18:20
 13/18 A kérdező kommentje:
Igazából az is zavar, hogy szinte mindig lát minket valaki, én meg emberek előtt nem szeretek csókolózni, jobb ezt ketten elintézni. Viszont haverok, barátok szinte mindig ott vannak körülöttünk..
2013. okt. 5. 18:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Az a te bajod (mint már rá mutattak) hogy fiatalka vagy. Hiába mondod h nem tudjuk hány éves vagy, az írásodból süt h nagyon fiatal. Még nem tudod élvezni az ilyen dolgokat és szégyenled is magad azért mert csinálod. Ha idősebb leszel elmúlik.
2013. okt. 5. 18:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy iskolában nem akarsz csókolózni. Eleve nem tartom normális dolognak, amikor két ember a nyílt utcán vagy olyan helyen, ahol rengeteg ember van, egymásnak esik és egymás szájában lógnak. De ez az én véleményem.

Mondd el neki, hogy téged zavar, ha néznek, és inkább menjetek valami kevésbé "forgalmas" helyre. Vagy suli után hazafelé menjetek valamilyen csendesebb, romantikusabb helyre. :)

2013. okt. 5. 18:56
 16/18 anonim ***** válasza:

3 hét után kb 2x..??!

Én egy hónapja vagyok együtt párommal, mi meg pont hogy az utcán/bárhol máshol nem igazán mutathatunk ki bármit is (lány-lány) mi csak otthon tudunk tényleg "együtt" lenni.

Kérlek szépen ti pont a szöges ellentétei vagytok ennek és mégis kb ugyanaz :D Legyetek négyszemközt is, menjetek eldugottabb helyekre, akkor tud csak kialakulni intimitás :) Akkor fogod tudni elengedni magad és átadni az érzésnek... Egyébként meg ha nem bízol magadban, kérd meg arra, hogy lassan csinálja (mikor először volt párom, mondtam neki és oda is figyelt erre) és hagyd, hogy ő diktálja a tempót. Miután belemelegedtél meg már ráéreztél, úgyis magától fog menni a dolog, félelem nélkül :) De tényleg fontos, hogy olyan helyen legyetek, ahol nem kell másokra figyelni.

2013. okt. 6. 10:56
 17/18 A kérdező kommentje:

14-es most egyáltalán hogy jön ide a korom?:D A lényeg hogy segítséget kértem és nem szekálni kéne..

Többiek: Hát holnap találkozunk, szóval majd suliból hazafele leülünk valahol, és megpróbáljuk..:)

2013. okt. 6. 18:26
 18/18 anonim válasza:
64%
Jaj, édes tündérem, senki nem szekál, de ha egyszerűen nem vagy képes megcsókolni a barátodat, az arra utal, hogy félsz, mert nincs tapasztalatod és mert nem akarod még a következményeit, vagy pedig nem érzel a fiú iránt túl sokat, csak ha van pasid, az nagyon menő. Szóval kérlek akadj már le felháborodott "kiakaszt a világ mert valószínűleg mindenki tudja, hogy hány évesnek tűnök" érzésről, és vedd észre az okosságokat, amiket a normális válaszolóid adtak! Ehej. És nem akarlak szekálni, ne haragudj meg.
2013. okt. 24. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!