Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
//Meleg Téma// Hogy legyen a folytatás?
Látom mind egyet értünk , hogy kell a folytatás most ez a kérdés a legizgibb alig várom , hogy folytatódjon :D
Talán a következő alkalomkor már a csók is meglesz (^o^)/
Szép történet, és nagyon hihető.
Lehet, hogy váratlanul érte a vallomásod, és ezért visszakozott. De ha nem tök hülye, akkor most már sejti, hogy tetszik neked.
A nyilvánosság kerülése jó ötlet, csak ne parkban, az olyan snassz.
Köszönöm, mind nagyon kedvesek vagytok!! :D
Azóta, már ír facebookon és mindig megkérdezi, hogy, jól-e vagyok ééééssss a végén egy szívecske.*-* Aztán, visszaszíveztem, erre ő minden mondat végén, szívet rak.:$ Remélem összejön. Megbeszéltük, hogy hétvége filmnézés. Ajánlanátok, egy pááár jó filmet, ha megkérlek Titeket? :)
Ha az Azumit még nem láttátok azt nézzétek meg! :)
Örülök a sikerednek! ^^
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok :)))
Milyen filmre gondoltál?
Én a thrillereket szeretem: Más világ, Gothica, Az utolsó felvonás (Őrjítő magány), viasztestek...
Horror: Hívatlan vendég (nem ilyesztő, de nagyon jó film!)
A király és a bohóc.
Külön kiemelem, hogy kifejezetten meleg dráma.
Szerintem nem nézzetek meleg témájú filmet, multkor sem alakult jól mikor felhoztad a témát!
Szerintem ezek jó kis filmek: Szökőhév, Holiday, P.S. I love you.... ha még nem láttátok :)Szorítok nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!