Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki alacsony ( férfi ), arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki alacsony ( férfi ), arról miért van az a közhely, hogy kevésbé nyújt "védelmet" a párjának, mint aki magas?

Figyelt kérdés
Én 166 cm vagyok, ráadásul vékonyabb szálkás izomzatú srác, de megvédem a barátnőmet és biztonságban érzi magát mellettem, pedig 2-3 centivel kisebb csak, mint én és mégis biztonságban érzi magát mellettem. Mondjuk tudja, hogy nem vagyok egy beszari alak.

2013. okt. 5. 00:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem beszélve, hogy a magasabb ember rendszerint nehezebb is! Tehát már az ökle is nehezebb. Nagyobb izomerő = nagyobb sebesség. A Lendület pedig sebesség szorozva a tömeggel... A légellenállás ugyan nem elhanyagolható, viszont mivel a gravitációs erő is gyorsítja 9,81 m/sec^2 az öklét, nem csak az izomereje, így még extrém hegyomlás méret esetén sem gond a méretből adódó alacsony kezdősebesség. Tekintsünk el attól, hogy a nagy méret miatt a becsapódás miatt nagyobb felületen tud eloszlani az energia! A mozgási energiát az alacsonyabb fél ugyanúgy átveszi tehetetlenségéből adódóan, így a felület ezért elhanyagolható.

Az alacsonyabb férfi rendszerint könnyebb. Az ökle kisebb, könnyebb, jól gyorsul, hamar eléri a végsebességét. Kis tömege miatt viszont nem rendelkezik akkora lendülettel! Hiába kisebb a felülete, így kisebb felületen adva át a mozgási energiát, a magasabb fél tehetetlenségéből adódóan veszi át a teljes mozgási energiát, hasonlóan mint ahogy fentebb leírtam. Ráadásul a kisebb lendület miatt hiába kisebb a felülete az ökölnek, kvázi kisebb pusztítást képes okozni.

2013. okt. 5. 01:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Biztonságérzet apám!! biztonságérzet. Már rég túlvagyunk a streetfighter korszakon. Aki meg úgy oldja meg a problémáját, az meg gyúrja ki magát egy ilyen vérpitbullá, aztán kompenzálhatja azt, hogy apróra sikerült. Ez az egész magasosdi a biztonságérzetről szól. De annyiszor meg lett már kérdezve, és annyiszor válaszoltak már rá, hogy... tessék felfogni már. na.
2013. okt. 5. 07:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Totál nem magasságfüggő szerintem, hanem kiállás kérdése.

Ismerek olyan 180+-os srácot, aki mellett végig az az érzésem, hogy nekem kell majd megvédenem őt, bármi van.

A barátom alacsonyabb nálam 4-5 centivel, mégis biztonságban érzem magam mellette.

2013. okt. 5. 08:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Mégis mitől kell megvédeni a barátnődet? Talán üldözi a mexikói maffia vagy gyakori felétek a pumatámadás?
2013. okt. 5. 08:28
 15/17 AeonFLUX ***** válasza:
De édesek lehettek a csajoddal, kis törpék :D Én meg vagyok 175cm magas a barátom meg 190cm. :)))
2013. okt. 5. 08:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Amúgy én mikor kiszabadulok a nagyvilágba, sosem érzem magamat "törpének", rengeteg a 170 körüli férfi, akik nem sokkal magasabbak, mint én, plusz rengeteg nálam alacsonyabb csaj járkál az utcán. Persze vannak magas férfiak, magas nők 180+! De én és a barátnőm nem vagyunk törpék, teljesen átlagos pár vagyunk!
2013. okt. 5. 16:32
 17/17 anonim válasza:
Én még sohasem hallottam ezt a közhelyt. Magas lány létemre tetszett már nálam alacsonyabb férfi, és nem gondoltam azt, hogy ő kevésbé lenne védelmező. A határozottság, és az erő nem függ magasságtól, sőt egy "alacsonyabb" férfi általában fürgébb, mint egy "magasabb". És mi elől kellene megvédeni őt? Mármint nem hiszem, hogy a hétköznapi életben egy hétköznapi ember általában zűrös helyzetekbe keveredik. Szerintem minden zsák megtalálja a maga foltját, és nem a magasság a leglényegesebb dolog egy párkapcsolatban.
2018. jún. 25. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!