Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érdeklődik? Mit akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érdeklődik? Mit akar tőlem? (bővebben. )

Figyelt kérdés
Közel 2 és fél évig voltam együtt egy lánnyal!Sokat veszekedtünk a kapcsolat végén majd közösen úgy döntöttünk jobb lesz ha szét válnak útjaink!Rá egy évre ismét össze jöttünk,nem bírtuk egymás nélkül!Fél év elteltével kerekedett egy nagyobb vita köztünk!A lány olyan szinten megsértődött,hogy nem vette fel a telefont sms-re, emailre nem reagált,így elkönyveltem magamban,hogy ha arra nem képes,hogy közölje viszlát akkor én nem fogom többet keresni!Ezt be is tartottam.Azóta eltelt 2 év és egyszer csak jött egy email tőle.Amiben egy tök átlátszó kérdést tett fel mert hogy én értek hozzá címszóval,hozzá kell tennem hogy a google kereső 2dik találata a kérdésre válasz!Azóta folyamatosan jönnek az emailek,érdeklődik felőlem minden téren!DE MIÉRT?Arra nem volt képes hogy közölje vége a kapcsolatunknak,2 évig nem beszéltünk akkor mi ez a hirtelen változás?miért kíváncsi rám?miért akar velem találkozni?Előre is köszi az értelmes válaszokat!25/F
2009. nov. 8. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet belátta hogy hibázott és most tudta csak összeszedni a bátorságát, hogy megkeressen.
2009. nov. 8. 19:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem utólag kezdi el értékelni, hogy mit veszített, elképzelhető, hogy azóta rossz tapasztalatai voltak, vagy csak nosztalgiázik. Ha úgy döntesz, hogy nem akarod felkavarni az érzelmeidet, akkor szerintem elutasíthatod nyugodtan, az indokod megvan rá. Ha pedig érdekel, mi miért történt, talán most, egy hosszabb szünet után esetleg lehetne benne annyi méltóság, hogy megosztja veled.
2009. nov. 13. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!