Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs szerencsém a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs szerencsém a pasiknál?

Figyelt kérdés
Divatos vagyok, elég szép, jó alakom van (többen mondták már :$) de mindig csak kifogok egy bunkó pasit akinek csak egy egyéjszrakásra kellettem neki. Például egyszer összejöttem egy rocker csávóval, mert helyes volt és kedvesnek tűnt, de egy éjszaka után dobott majd összejött egy nálam jóval rondább, nőietlenebb, szerencsétlen csajjal , akivel már fél éve járnak :( ez marha szarul esett, összetörte a szívem :( miért nem jön végre egy olyan srác aki helyes, páwa is, meg kedves ? :(( 16/L

2013. okt. 4. 20:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen természettel nem csodálom h kihasználnak, megérdemled. tanulj, légy intelligensebb és voilá.
2013. okt. 4. 20:50
 12/19 Tarnolf ***** válasza:
Jó, van 1-2 kivétel.
2013. okt. 4. 20:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Én megbecsüllek!

Légyszi leírod részletes miért jó a páwás dolog? Nem ítéllek el miatta csak kíváncsi vagyok h mi a véleményed erről és mi tetszik benne?

2013. okt. 4. 20:52
 14/19 A kérdező kommentje:
Ez lehet, hogy kamukérdésnek hangzik, de nem az. egyszerűen én ilyen mentalitásban nevelkedtem. anyámtól is csak a pasizást meg a bulizást láttam (apám meghalt még amikor 5 éves voltam :( ) , majd prostinak állt. a barátnőim mind ilyenek. nem tudok kitörni ebből. mindenki azthiszi, hogy csak egy ribi vagyok,de én nem akarok az lenni :(
2013. okt. 4. 20:54
 15/19 A kérdező kommentje:
hát tetszik, hogy egy pasi annyit törődik magával, a nőies színek, a zenei ízlés a buli stb :D
2013. okt. 4. 20:55
 16/19 anonim ***** válasza:
te tényleg hülye vagy, vagy csak megjátszod???
2013. okt. 5. 15:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Hülye. De erről nem tehet, ő írta h ezt látta. :D
2013. okt. 5. 18:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nemsértésből írom. De ha csak a 'Jóképű' Bunkó Páwa srácoknak adsz esélyt akik csak kihasználnak minden lányt akkor ne is csodálkozz hogy kihasználnak.. De ha viszont egy kicsivel lejeb adnál az igényeidből és nemcsak a külsőre mennél akkor lehetne egy Értelmes, Kedves, Őszinte barátod aki szeretne téged és nemcsak kihasználna. De mivel neked nagyon fontos a külső így nem tudnál vonzódni egy olyan sráchoz aki külsőleg nem tökéletes. 17/F
2013. okt. 11. 20:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, amit a #18-as válaszoló megírt rendben van, sztem nagyjából ez is a válasz a kérdésre, viszont kiegészíteném annyival h neked (az eddig leírtak alapján) tökéletes fiút szeretnél (aki menő, jóképű, belsőre is tökéletes, szeret téged és nem csak kihasznál, talán pénze is van :3).

Tehát az ilyen fiúból nagyon kevés van, és nem hinném h CSAK Te szeretnél ilyet. Tehát az igény is nagy rá.. ;DDD

Viszont nem hinném (legalábbis nagyon kevés rá az esély), hogy te is tökéletes lennél. Ha pedig egy tökéletes fiú megteheti, hogy válogasson a lányok között, akkor azt meg is teszi, szval nem sok esélyed van egy komoly kapcsolat terén. Ami ráadásul nem kihasználás és szex.

Az a baj h nekem is hasonlóak az igényeim (fiúban),

viszont én annyiban különbözök tőled h esélyt adok a NEM népszerű lányoknak is, mert az ilyen 'plázacica' tipusú csajok nem képesek komoly kapcsolatra.

Persze mindenre van kivétel.

Tehát egy nem annyira népszerű nő/fiú jobban értékel egy kapcsolatot így őnála sokkal jobbak a 'komolysági mutatók'.

Nos ezt neked kell mérlegelned h népszerűség/tökéletesség/belső/külső.

Neked kell meghúznod a határt ezek között!

Sok sikert! ;) 15/f

2013. okt. 21. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!