Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs szerencsém a pasiknál?
Én megbecsüllek!
Légyszi leírod részletes miért jó a páwás dolog? Nem ítéllek el miatta csak kíváncsi vagyok h mi a véleményed erről és mi tetszik benne?
Igen, amit a #18-as válaszoló megírt rendben van, sztem nagyjából ez is a válasz a kérdésre, viszont kiegészíteném annyival h neked (az eddig leírtak alapján) tökéletes fiút szeretnél (aki menő, jóképű, belsőre is tökéletes, szeret téged és nem csak kihasznál, talán pénze is van :3).
Tehát az ilyen fiúból nagyon kevés van, és nem hinném h CSAK Te szeretnél ilyet. Tehát az igény is nagy rá.. ;DDD
Viszont nem hinném (legalábbis nagyon kevés rá az esély), hogy te is tökéletes lennél. Ha pedig egy tökéletes fiú megteheti, hogy válogasson a lányok között, akkor azt meg is teszi, szval nem sok esélyed van egy komoly kapcsolat terén. Ami ráadásul nem kihasználás és szex.
Az a baj h nekem is hasonlóak az igényeim (fiúban),
viszont én annyiban különbözök tőled h esélyt adok a NEM népszerű lányoknak is, mert az ilyen 'plázacica' tipusú csajok nem képesek komoly kapcsolatra.
Persze mindenre van kivétel.
Tehát egy nem annyira népszerű nő/fiú jobban értékel egy kapcsolatot így őnála sokkal jobbak a 'komolysági mutatók'.
Nos ezt neked kell mérlegelned h népszerűség/tökéletesség/belső/külső.
Neked kell meghúznod a határt ezek között!
Sok sikert! ;) 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!