Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok, ha a barátnőtök azt mondaná, hogy nem megy veled és a barátaiddal rendezvényre, mert úgyis a háttérbe szorulna?
Szóval bizonytalan vagy, hogyan viselkednél az ő társaságukban. Ezzel nem kell törődnöd, ha nincs viselkedési zavarod, vagy valami fura szokásod, örökölt fogyatékosságod, pánikrohamod, depressziód, szociális fóbiád, önértékelési zavarod, stb.
Mert ha van, akkor a nem menés, annak a dolognak a következménye és a problémáidat meg kell oldanod.
Vagy egyedül, vagy külső szakértő segítségével.
Nincs olyan barátod/barátnőd aki nagydumás? Elmehetne veletek, és akkor nem éreznéd magad egyedül, ráadásul olyan témákat hozna fel, amibe mindenki be tudna kapcsolódni.
Amúgy nálunk is ez volt a probléma exemmel, én alapból csendesebb lány vagyok, nehezen oldódom fel, viszont ha megtörténik, akkor hajajj :D mi úgy orvosoltuk, hogy sokszor csak 1-1 barátjával mentünk el vmerre, ültünk össze borozni, stb, így egyesével lettem velük jóban, és idővel én is a banda tagjává váltam.
Ez jó módszer, sztem próbáljátok ki :)
Ha soha semmihez nem tudsz hozzászólni, az azért a te hibád is.
Ha éppen nincs ott a barátod a közelben, akkor találd fel magad, beszélgess mással, nem olyan nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!