Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan mondjam meg neki? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel mar tobbszor lefekudtem,en szeretnek komolyabb kapcsolatot kialakitani vele viszont o csak ugy tekint ram mint szexpartnerre.Hogyan mondjam el neki hogy en ennel tobbet akarok?

Annyira nem ismerem jol.......

en L18/F 23

2009. nov. 8. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem ismered jól, de többször lefeküdtél vele....

Nem adod meg a telefonszámod? xD

2009. nov. 8. 17:05
 2/8 A kérdező kommentje:
hirtelen felindulasbol tortent....de nem bantam meg semmit......viszont idokozben beleszerettem....mit tegyek most?
2009. nov. 8. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Előszöri add meg a számod XD.utána pedig mond el neki hogy te beleszerettél és nem akarod hogy csak szexpartner legyen!
2009. nov. 8. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Az előszöri nekem szólt? 1. voltam xD
2009. nov. 8. 17:22
 5/8 A kérdező kommentje:
es megis hogy hozzam fel ezt az egesz kapcsolat temat?.....szamomra ez nagyon kellemetlen...
2009. nov. 8. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez kellemetlen? De lefeküdni nem volt az vele?:) Ne legyen kellemetlen, és hozd fel neki, ennyi.
2009. nov. 8. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Valahol olvastam, hogy a srác, miután egy házibulin összefeküdt egy lánnyal, úgy gondolta hazakíséri. Minden szép és jó, a ház előtt szeretett volna a lánynak adni egy csókot. Erre könnyedén leszerelte a srácot...

"Hisz még nem is ismerjük egymást"

Szokott az ember hülyeségeket tenni. Néha sokan előbb cselekszünk, később gondolkozunk.

Hirtelen felindulásból, többször... ugye? :)

Vagy csak egy volt hirtelen felindulás? A többivel már csak a feszültséget vezetted le? :))

Kérem szépen, innentől rád nem tekint nőként. A szemében te már csak a szexet jelented... vagy lassan annyit sem.

2009. nov. 10. 16:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt akarod hogy tovabbra is sexeljen veled akkor ne mondj semmit. Ha meg a kapcsolat tobbet erne neked a sexnel akkor mondd meg neki sex elott hogy te tobbet akarsz. Fogadok sex utan valaszolni fog!
2009. nov. 10. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!