Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit mondjak, miért nem megyek majd vele? Vagy mit tegyek? :/
Az a helyzet, hogy nemsokára lesz egy rendezvény, amit minden évben megtartanak. A tavaly is volt a barátom, amikor még épp nem voltunk együtt, és most is indulnak a barátaival, estére, mikor a buli lesz.
Mondta, hogy menjek majd én is, beszéljem rá a szüleimet,hogy hozzanak el(busszal ott nem lehetséges)
Viszont nekem nincs kedvem menni egyáltalán. Látom előre, hogy ott lesz a haverjaival, velem pedig nem fog foglalkozni. Volt rá példa már nem egyszer, hogy úgy voltunk együtt, és én teljesen a háttérbe szorultam,mert ugye ritkán volt közös téma,ő meg elvolt velük én meg csak úgy voltam ott meg nem is...
Tehát nem mennék szívesen és nem tudom mit mondjak neki.
Ne azt írjátok,hogy nyissam ki a szám, és mondjam el mi bánt, mert elmondtam neki már párszor az akkori alkalmakkor, hogy kicsit zavart és rosszul éreztem magam miatta, de azóta sem volt változás.
Ha meg megmondom, hogy nem megyek, mert nem érezném jól magam, megsértődne. Nem voltunk még külön bulizni.
Vagy nem tudom mit tegyek. Szerintetek?:/ Menjek el, hogy ne bántsam meg?17L
Akkor mondd azt, hogy nagyon fáradt vagy és egy kicsit rosszul is érzed magad, ezt meg kell értenie. Mondjuk azért ne csinálj rendszert az ilyen apró hazugságokból.
Amúgy tippelhetek a rendezvényt illetően?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!