Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak neki? Én hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? Én hozzá megyek ki, nem a hülye nővéréhez!

Figyelt kérdés

A barátommal 35 perc buszozásra élünk egymástól.Én a városban,Ő egy környező faluban.Ma is megyek ki hozzá,de a nővére ma is otthon van.Mára napozást terveztünk az udvaron,fagyi meg ilyenek.Suliidőben alig tudtunk együtt lenni,most minél többet próbálunk.De ahányszor kint vagyok náluk a nővére állandóan a s_eggünkben lóg.Múltkor is kint pihiztünk,összebújtunk az udvaron,Ő kivonult utánunk egy könyvvel meg a kutyával és ott feküdt velünk a pokrócon.Persze így nem tudtunk annyira "turbékolni" ellenni együtt.Semmi bajom a lánnyal,jó fej,de ez már sok!Nincs barátja,állandóan otthon van!Visszatérve:napozás után bementünk és beraktunk egy filmet,gondoltam végre kettesben leszünk,ez az!Hát nem.Beült a szoba közepére...

Ma is ez lesz fogadok!!!Pénteken megyek nyaralni 1 hétre,különösen együtt szeretnénk lenni addig..Nem szeretném,ha bárki is megsértődne.

Köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 12. 13:00
1 2
 1/14 Smartguy86 ***** válasza:
Pl mondd meg a barátodnak, hogy kettesben szeretnél vele lenni. Ő meg majd szól a nővérének! Ilyen egyszerű.
2011. júl. 12. 13:02
 2/14 anonim ***** válasza:
Ezut a barátodnak kellene megbeszélnie a nővérével. Ő van otthon, Te vagy ott a vendég, ő ott ül/napozik/akármi ahol akar.
2011. júl. 12. 13:02
 3/14 anonim ***** válasza:
mommeg neki hogy pofanvagod ha nem takarodik el az anyjaba
2011. júl. 12. 13:03
 4/14 A kérdező kommentje:
13:03,erre már én is gondoltam!
2011. júl. 12. 13:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy bejössz a csajnak...
2011. júl. 12. 13:06
 6/14 Smartguy86 ***** válasza:

Pedig inkább a 2.-nak van igaza! A nővére ott lakik, azt csinál amit akar. Te csak vendég vagy, nem pofázhatsz bele, hogy mit csinál otthon. Ha a barátod nem érzi úgy, hogy zavarja, akkor ez van, szokd meg. Vagy szólj neki, hogy legyetek kettesben is!

És ne legyél tahó a barátod családtagjaival, mert ha én a helyében lennék, úgy kivágnálak, mint macskát szarni!

2011. júl. 12. 13:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Csinálj úgy, mintha ott sem lenne és mássz rá a barátodra teljesen. Nagyon kényelmetlenül foga érezni magát a nővérke, és előbb utúbb leesik neki, h zavar titeket.

Ha viszont nem jönne rá, akkor mond meg neki, hogy hagyjon titeket.

2011. júl. 12. 13:07
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem akarok "tahó" lenni,van viselkedésem!Ilyet sosem ejtenék ki a számon,de már eléggé idegesít!

Köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 12. 13:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Vonuljatok be a párod szobájába és csukjátok be az ajtót. Ott is van tv gondolom, nézzetek filmet ott. Oda már csak nem pofátlankodik be...
2011. júl. 12. 13:10
 10/14 A kérdező kommentje:
13:07,ezt lehet,hogy ma kipróbálom! :D
2011. júl. 12. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!