Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, mi a kilátásaitok, és mit tanácsoltok?
Sziasztok
Előre köszönöm , hogy meghallgattok , és hogy megpróbáltok segíteni.
Nem is tudom hogy kezdjem...
"van" egy barátnőm , akivel Szeptember 17.én ismerkedtem meg , 23.án össze is jöttünk... leírhatatlan , de mind a ketten olyat éreztünk ,már az első randin is , mint amilyet eddig még sosem ... első randin is már egyből úgy köszöntünk , úgy beszélgettünk , úgy csináltunk együtt
dolgokat , mintha 2-3 hónapja ismertük volna egymást.. szavakba önthetetlen hasonlóság , és közös dolog van kettőnk között , megértés , őszinteség , és bizalom . Egy gondolkodás mód , és egy érdeklődés irány mindenfelé . Amikor 1 hónaposak voltunk Október 23.án , akkor is azt az 1 hónapot , ( lehet durva lesz amit írok , de tényleg így éreztük mind a ketten ) 4-5 hónapnak, vagy akár félévnek éreztük. Szóval tényleg a legeslegjobbakat lehet elmondani erről a kapcsolatról. Csak sajnos ugye mint semmi sem tökéletes... ez sem teljesen az :(
Van neki egy osztálytársa Bandi... aki iránt , ahogy teltek a napok , hetek , kezdett érezni egy fajta vonzalmat... ami egyre jobban csak erősödött , és erősödött :( most nem rég volt az Őszi szünet... egyáltalán nem látta Bandit , nem is kereste semmi , nem is jutott az eszébe... csak én és ő voltunk , és most , ahogy vége lett az őszi szünetnek , és újra suli van , és ők újra látják egymást az osztályba , megint elölről elkezdődött ez a vonzalom érzése benne Bandi iránt :( Az utóbbi időben , már hatalmas bűntudata van a páromnak , és nagyon rosszul érzi magát az osztályba , és Bandi közelségében , mert Bandi egy folytába nézi őt , és ez csak habot tesz a tortára. Mind a ketten tudjuk , hogy ők egyáltalán nem illenének össze , mert 1-szer beszéltek MSN-en , és olyan szinten őszinték vagyunk egymáshoz , hogy még azt is vagyis a beszélgetést is elküldte , és tényleg semmi hasonlóság kettőjük közt , és a pasi még bunkó is eléggé ... csak külső vonzalom.. de
ez egyre durvább szinten :( most már ott vagyunk a párommal , hogy Nov.6án , most Pénteken szünetet beszéltünk meg , mert mindenféleképpen lépni kellett... mert ha együtt vagyunk a párommal , akkor minden szép , és jó , és a Bandi sehol... de mikor meg látja Bandit, teljesen elbizonytalanodik mindenben :( És tisztára kivan akadva magára a párom , mert tudja , és azt biztosan tudja , hogy velem minden a legjobb , és velem az életét letudná élni , és hogy szeret , de mellette meg ez a Bandis féle vonzódás nagyon beleront mindenbe :(
Lehet , hogy most nem fogjátok elhinni , amit írni fogok nektek , és hülyének fogtok nézni :S
sokan annak néznek...
De mind a ketten abba maradtunk , hogy most akkor szünet lesz , és kicsit elkezd közeledni Bandihoz , megismeri , beszélgetnek stb... és mivel úgyis tudjuk mind a ketten , hogy egyáltalán semmi hasonlóság kettőjük közt , és nem illenek össze , majd az a kis közeledés hozzá , amíg velem szüneten van , ráébreszti , és felészlel arra , hogy " Úristen... mi tetszett nekem ebbe Bandiba ... " / vagy valami ilyesmi / .
Hiszek a horoszkópokba , nekem általába mindig beválik , és igazat ír , és éppen az adott naphoz , héthez , hónaphoz illőt is ír...
a horoszkópom is azt írta , hogy " A kapcsolatába beléphet egy harmadik fél is , és a párját csak az fogja igazán ráébreszteni arra , hogy neki mégis ön az igazi , hogyha a párja "félrelép" , és megismeri a 3. félt."
Van szobájába a falra kitette az összes rajzom neki , és amit ő rajzol kettőnkről rajzot , a szerelmes levelet , még egy boxerem is ott van nála .. és egy folytába csak azokat nézegeti , és olvasgatja .
Ma kaptam tőle egy olyan levelet , hogy teljesen úgy érzi nem akarja tovább ezt a szünetet , és engem akar ... de ugyanakkor fél a jövőhéttől is... mert ugye suli , és ott lesz újra Bandi :(
Én amúgy , most leszek "nemsokára" 19 éves , ő meg most töltötte Októberben a 17-et :) Vagyis én Vízöntő vagyok , ő meg Mérleg ... és e kettő jegy nagyon összeillik , és ez nem csak írva van , hanem tapasztalva is ugye :$ :(
A végére 2 idézettel Búcsúznék :
"A szerelemnek, hogy növekedjék és tartós legyen, akadályokba
kell ütköznie."
"A távollét a kis tüzeket kioltja, a nagy tüzeket fellobbantja."
Köszönöm még egyszer , nagyon szomorú vagyok , és nagyon hiányzik a párom :( nagyon nehéz ez az egész ... nem csak nekem, neki is , de mind a ketten reméljük azt , hogy Bandi eltűnik az életünkből , és újra minden a legszebb lehet :( mert az volt , és most is az lehetne ... :(
Mit tanácsoltok , mi a véleményetek erről az egészről , és mik a kilátásaitok ? hogyan tovább , mit tegyek a következő napokban , és hogy viselkedjek ? kérlek segítsetek :(

Nekem is volt az exemmel ilyesmi szünet.A vége az lett, hogy szakítottunk, mert keveset találkoztunk, neki megtetszett valaki más, nekem is más. Amúgy meg nem értem, hogy ha téged tényleg annyira szeret, akkor mi ez a nagy vonzalom a Bandi iránt.(?) Át kellene gondolnod a kapcsolatot szerintem.
Nekem is van párom, más is tetszik mellette, de eszembe se jutna egy tökéletes kapcsolatot feláldozni ilyen Bandik miatt.
Igy nagy jövője nem lesz a kapcsolatnak..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!