Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza fog még sírni?

Figyelt kérdés

a barátom szakított velem..vissza fogattam mert ö megbánta..mondom oké..most megint dobot..

vissza fog még sírni?

elég bunkó stílusa van más lány nem viselt volna neki ennyi mindent el mint én..2 éve tart..

tudja azt hogy én nagyon szerelmes vagyok belé

lehet hogy sak vissza él ezzel?..

2013. okt. 3. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet! Mondjuk a visszasírás... szerintem te fogod visszasírni/sírod vissza! Akit kétszer dobnak és még 3.-jára is visszafogadja az egyrészt nagyon szerelmes, ami szép dolog, de másrészt viszont egy játék, akivel akármit meg lehet csinálni.
2013. okt. 3. 15:41
 2/6 A kérdező kommentje:
hát amiket mondom nekem ugy jött le h ki akkar belölem szeretni...de mikor szakitott velem elötte lévo na minden szerelme voltam
2013. okt. 3. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is mikor már betelt a pohár megpróbáltam mindent, első összeveszés után "úgyahogy" rendbe hoztuk a kapcsolatot, de tudtam, hogy már nem a régi, meg engem sem érdekelt már úgy és elkezdtem játszani, stb. Átvertem sokszor, meg nem vettem komolyan, azt mondta akkor itt és most ennyi, nem kér ebből többet, így is lett! Még utoljára elmentem hozzá, hogy tagadjak ezt-azt, meg így szeretem úgy szeretem, de addigra már lehet csak ici-picit szerettem és csak a lefekvés meg, hogy legyen kit csókolgatni, ölelgetni volt fontos számomra. A csaj meg mondta, nem fog lejönni már, elhidegült, mintha idegen lennék szinte. Haragudott, de szeretet volt még benne láthatóan, mondom, maradok még, mert távol lakott, hátha, de elküldött a kövi busszal, miután nem akart érintkezni sem, nem bántam, volt két puszi, azt azóta ki-ki a saját útját járja.
2013. okt. 3. 15:51
 4/6 A kérdező kommentje:

de az enyém nem tudja eldönteni mit akkar..ilyen nins hogy egyik nap szeretlek másiknap nem kellesz..

vagy kamuzott két évig..vagy viszked másra megint

azt mondta bulizni akkar járni..és még lehetünk együtt ..

egyedül akkar lenni most

2013. okt. 3. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Áhh, ez így nem kapcsolat, kihasznál, jobbat érdemelsz és kész! Ilyenre mondta nekem nemrég valaki, hogy: "tölteléknek jó", de igazából semmi több, vagy másképpen fogalmazva ha ló nincs jó a szamár is, vagy ha éppen nincs mása, akkor csak ha megkíván oké, ha nem akkor meg leszarja mivan veled.
2013. okt. 3. 16:13
 6/6 A kérdező kommentje:
akkor fog még hozzám hogy ö "nagyon szerelmes "??
2013. okt. 3. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!