Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi? Van egy fiú akivel kb egy fél éve ismerjük egymást. Ő 22, én 19 éves vagyok.

Figyelt kérdés
Mindig jól eltudtunk beszélgetni de más egyetemre sodort az élet és azóta megváltozott. Máshogy viselkedik velem... Zavarja ha vannak fiú barátaim és ha valamikor találkozunk állandóan hoz valami ajándékot nekem és beszélgetés közben gyakran megérinti a kezem...gondolom hogy többet érez irántam de én bátyámként gondolok rá. hogyan mondjam meg neki hogy én nem szeretnék párkapcsolatot de szeretném ha a barátom maradna... (utóirat: még soha nem volt barátom ugyhogy nem tudom mit tegyek)
2013. okt. 3. 13:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ennek már csak két kimenetele lehet.

- Megpróbáljátok.

- Nem próbáljátok meg, de ha már ő többet érez az nem barátság .. --> vége lesz egésznek.

2013. okt. 3. 13:53
 2/2 anonim ***** válasza:

One minute silence for our comrade in the friendzone...

Szóval: tipikus friendzone eset. A srác szeret, te meg észre sem veszed, mint pasi. Sose volt még barátod, nem tudod milyen egy kapcsolat, itt van egy srác, akivel régóta jól elvagy, de te nem akrsz vele kapcsolatot. A következő mozzanat az lesz, hogy majd az egyetemen jön valami macsó, aki átver és kihasznál, aztán mégy majd sírni ehhez a sráchoz, hogy "miért ilyen szemetek a pasik és miért nem tudok találni egy olyan srácot, mint te?"

Summázva, mindössze két megoldás létezik, hacsak nem akarod a srác lelkét porrá zúzni:

1. Összejössz vele: ez esetben lehet, hogy kiderül, hogy ő az, akit kerestél.

2. Nem akarsz vele összejönni: ekkor viszont ezt közöld vele EGYÉRTELMŰEN és utána SOHA TÖBBÉ ne találkozzatok.

Más megoldás nincs. Ha erölteted ezt a "legyünk barátok, mert én bátyámként szeretlek" dolgot, azzal csak lelki gyötrődést fogsz okozni a srácnak.

2013. okt. 3. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!