Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van köztetek olyan aki tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan aki tudja magáról hogy csúnya, mégis talált párt?

Figyelt kérdés
Mert én tudom hogy az vagyok és nincs mivel vigasztalnom magam. :((

2013. okt. 3. 12:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Dehogy küldök képet :$ Amúgy a fiúkra szerintem máig érvényes a mondás, hogy elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél. :) A "szebbik nem" esetében viszont nagyon rossz ha valaki csúnya.
2013. okt. 3. 12:49
 12/21 anonim ***** válasza:

*viszont nagyon rossz ha valaki csúnya.

Dehogy.Ez tévhit:D

Míg egíyes nők a kor előrehaladtával depressziósak lesznek és futnak ráncfelvarrásra és botoxra, adig a csúnyáknak az az előnyük, hogy őket, úgy fogadják el, ahogy vannak és egy csomó időt megspórolnak, és nem kell futkorászniuk, és örülnek, hírből nem ismerik a depit:D

2013. okt. 3. 12:51
 13/21 A kérdező kommentje:
NA KÖSZ! Biztató ezt 16 évesen hallanom. :D
2013. okt. 3. 13:00
 14/21 Evele123 ***** válasza:

Én pasi létemre magamat csúnyának láttam, mert kissé elálló füleim vannak és nagy orrom van. Ha bemennék a plasztikai sebészetre és megkérdezném a dokit, hogy:

-Doktor úr!!! Csinálna nekem ebből egy normális orrot???

Azt válaszolná, hogy:

-Ebből??? Akár hármat is!!!

De az is igaz, hogy az orrméret egyenesen arányos a férfi hímtag méretével, mondjuk ezt a feleségem mondta.

Elsősorban nem az számít, hogy hogyan nézel ki, hanem hogy milyen ember vagy! Nem a külső számít, mert az csak egy múlandó porhüvely, amit itt hagysz, sokkal inkább az számít, amit megtapasztalsz az életben. Ha te elfogadod magad olyannak amilyen vagy, akkor mások is elfogadnak.

Fel a fejjel, mert még előtted az egész élet!!!

Evele 28F

www.youtube.com/watch?v=o2Ip9OjGU8U‎

2013. okt. 3. 13:23
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. :) A lényegre tapintottál mert az én orromból is lehetne annyit csinálni. :D
2013. okt. 3. 13:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Én is nagynak látom az orromat nő létemre de ez eddig rajtam kívül senkit nem zavart. Megkérdeztem és kinevettek hogy gondolok ilyet teljesen normális orrom van. Akkor megnyugodtam.Sokszor csak bebeszéljük magunknak...
2013. okt. 3. 14:45
 17/21 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy az én orrom akkora, hogy fél nappal hamarabb beér az ajtón, mint én magam. :)

Kifejezetten csúnya vagyok, régebben nem is volt sok kapcsolatom. Aztán úgy gondoltam valalhol jó is, hogy nem vagyok a tipikus szépfiú, mert így csak azoknak a lányoknak teszem, akiknek a belső is fontos/fontosabb. Tehát így igazán értékes lányokkal ismerkedhetek meg...ettől felszabadultabb lettem. Ráadásul értékes emberként tekintettem magamra, hiszen nekem is fontosak a belős értékek. S láss csodát nemsokkára meglett az első barátnő...majd a második...most meg már lassan ott tartunk, hogy csak tudjon az ember választani:)

2013. okt. 3. 15:40
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát, én már több csajtól hallottam, hogy "csúnya" vagyok, de nemis egy 10/10-es csajnak meg bejövök... akkor most csúnya vagyok, vagy sem? :D

Am van barátnőm :)

2013. okt. 3. 16:01
 19/21 anonim ***** válasza:

én pont az ellenkezője vagyok, feltűnően csinos, tipikus "jócsaj", és a csúnya pasikra bukok :)) minden barátom mások szerint szörnyű volt, a mostanira is van aki azt mondja hogy le kéne tagadnom, de én mindegyiküket szépnek láttam és eszemben sincs mások véleményére adni.

27/N

2013. okt. 3. 17:23
 20/21 anonim ***** válasza:
19 Nálad a pont:)
2013. okt. 3. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!