Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adódtak már gondok cigi miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adódtak már gondok cigi miatt a párkapcsolatotokban?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azt mondta a párom, ha zavar, hogy dohányzik, akkor szóljak. Másfél hónapig nem zavart, de utána szóltam neki. Másnap reggel szívta el az utolsó szál cigijét. Már egy éve nem dohányzik, nem is hiányzik neki.
2009. nov. 8. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
adódtak. nem is kezdek többet antidohányos csajjal. :)
2009. nov. 8. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem, mert egyikünk sem cigizik.
2009. nov. 8. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nem, de előtte nem sűrűn cigizek( de van mikor)
2009. nov. 8. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Igen, többet nem is lesz cigis barátnőm. Gusztustalanok.
2009. nov. 8. 15:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
én utálom a cigit, szal eleve nem kezdek ilyen csajjal. így megoldódik a probléma:)
2009. nov. 8. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
igen. Én is dohányzom, de nagyon keveset, 1hétig elég 1dvz. A férjem viszont napi 2dbz-zal elszív. Míg jó idő volt, kint az ablakban. Most hogy hideg van, simán rágyújt a lakásban. Rühellem a szagát, ahogy beissza magát a ruhákba stb. Már mondtam neki, hogy menjen ki a lépcsőházba (nincs erkélyünk), de oda sem hajlandó. Ráadásul nagyon sok pénz elmegy rá
2009. nov. 8. 15:18
 8/8 anonim ***** válasza:
63%

volt már belőle gond. Barátnőm sem dohányzik, és amikor mondja hogy a buliba rágyújtott akkor kiakadok. Ott miért van rá szükség? Ezt nem tudom megérteni, mert attól nem lesz nagylány.

Volt alkalom hogy előttem is cigizett, vagy csak beleszívott (ekkor már sokat ittam, és felkavarta a gyomrom a büdös cigiszag), szal az ilyeneket nem szeretem. Nehezen érti meg, de én sem értem hogy a bulikba nincs rá szükség. Esetleg ha valaki olvassa, adjon már rá magyarázatot.

2009. nov. 8. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!