Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell ezt csinálnia?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ezt csinálnia? Minden szerelmes férfi ilyen?

Figyelt kérdés
Tudom már sokan feltették ezeket a kérdéseket itt de én is megteszem mert bosszant ez a dolog. A párom nagyon szerelmes belém ezt még a vak is láthatja...de tényleg! Készül eljegyezni, mindig mondogatja,hogy neki én vagyok a legszebb, a legtökéletesebb stb stb. Ha nem vagyok vele nem érdekel,hogy kit és hogyan néz meg. De az,hogy ha ott állok mellette és látom,hogy elismerően néz végig egy nőn....hát nem kicsit megsérti az önbecsülésem. Tudom nem vakságot fogadott......minden férfi ezt mondja és részben igazatok van. De fiúk ha tényleg szerelmesek vagytok egy lányba és tényleg ő az igazi akkor miért kell legeltetni a szemeiteket más nőkön? A párom nem fordul meg más után de minden nőt megnéz. Olyankor miért nem jut eszébe,hogy "ja van egy barátnőm aki életem nője,miért nem őt bámulom"?????? Szeretném megérteni a férfiak gondolkodását hogy később ebből ne legyen probléma.......
2013. okt. 3. 08:13
1 2 3
 11/25 Hunter92 ***** válasza:
100%

Na akkor tisztázzuk. Egy férfi akkor is férfi marad, ha fülig szerelmes. Aki itt azt írja, hogy, ha szerelmes lenne beléd, akkor csak téged látna, az álomvilágban él. Aki szép, azt megnézzük. Aki vonzó, ahhoz vonzódunk. Ez biológia. Így vagyunk összerakva. Én lassan egy éve vagyok együtt a barátnőmmel, szeretem, imádom, soha nem nyúlnék más nőhöz. Viszont, ha meglátok egy nőt gyönyörű arccal, csinos testtel, vonzó kisugárzással, azt azért nehéz nem megnézni, nem fantáziálni róla. Aztán rögtön eszembe jut, hogy mennyire szeretem a páromat és eddig tart az egész. Időnként az is előfordul, hogy flörtölök egy kicsit a pékségben az eladólánnyal vagy az ügyfélszolgálatossal a vodafone-nál. A férfi és a női hiúságnak is jót tesz a flört (és az sem hátrány, ha olcsóbban kapom meg a túrós bélest). Én feldobom az ő napját, ő feldobja az enyémet, de ettől még egy másodpercig sem jut eszembe, hogy bárkivel is megcsalnám a párom.

Na de! Ha a barátnőmmel vagyok, akkor van bennem annyi tartás, hogy nem bámulok más nőket. Amúgy is eléggé leköti a figyelmem, meg meg is bántanám vele. Ez csak döntés és akarat kérdése. Szerintem minden egészséges férfi késztetést érez rá, hogy megnézzen egy szép nőt. Az, hogy meg is nézi vagy nem, már csak attól függ, hogy mennyire van teintettel a mellette lévő lány érzéseire, önbecsülésére.

Így működöm én, így látom én a dolgokat férfiként. Hogy más hogy van ezekkel a dolgokkal, azt nem tudhatom.

2013. okt. 3. 09:12
 12/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod :)

a párom szerencsére nem az a flörtölős típus. mondtam már neki,hogy ha velem van ne nagyon nézzen meg mást, erre az volt a válasza,hogy de ő mindenkit megnéz még az öregeket is....

2013. okt. 3. 09:18
 13/25 Hunter92 ***** válasza:
Lehet, hogy egy kicsit híján van az empátiának nem? :)
2013. okt. 3. 09:23
 14/25 anonim ***** válasza:

Én is megnézek mindenkit... xD Nem a nőt nézem, nem azért nézem mert nő, hanem mert ember. Engem meg érdekelnek az emberek. Ha ránézel valakire azért pár dolgot le lehet belőle szűrni.

Egyébként meg nekem barátnőm is megnézte a nőket még beszélgetni is tudtunk arról, hogy melyik milyen külsőre, ugyanígy a pasikról... Bár ehhez tényleg kell egy bizonyos értelmi és érzelmi fejlettségi szint mindkét fél részéről.

2013. okt. 3. 09:49
 15/25 anonim ***** válasza:

Szerintem túlkombinálod.

Engem pl. mostani munkahelyem is úgy szocializál, hogy a csinos nőket minimum elismerő tekintettel dicsérjem.

Nálunk cégnél szinte elvárás hogy nagyon figyelmesen viszonyuljunk a kollégákhoz, egymást nemtől függetlenül derűs, mosolygós arccal köszöntsük. A kolléganők megérdemlik az elismerő tekintetet, finom bókokat a férfikollégáktól, ha munkahelyükön csinosak, derűsek, illatosak..., ugyanígy a férfikollégák is kapnak kolléganőktől. Ennek munkapszichológiai hatása is jó, növeli az önbizalmat, jókedved, ettől a munkavégzés hatékonyabb lesz.

2013. okt. 3. 10:40
 16/25 anonim ***** válasza:
"én tudom,hogy szerelmes " Ezt honnan tudod? Jajj hány jó színészt ismertem én már :D
2013. okt. 3. 11:17
 17/25 A kérdező kommentje:

utolsó: most tényleg írjam le?!

belenézek a szemébe látok mindent!!!!! a tenyerén hordoz, dícsérget, bújik, puszilgat, mindig meglep valamivel, mindennap elmondja mennyire boldog,hogy vagyok neki és,hogy velem tervezi az életét (nem 20 éves férfiról van szó....37!!) társaságban is mindenkinek elmondja mennyire szeret stb. minden idejét velem tölti.....stb stb. de nehogy már magyarázkodjak neked!!! ez a kérdés mégegyszer leírom nem azért íródott,hogy kiderítsem szeret-e vagy sem hanem...........

2013. okt. 3. 12:15
 18/25 anonim ***** válasza:
most mit csesztetitek a csajt idióták?? Nekem is van csajom,szeretem is de mégis megnézek minden jó csajt, az én csajom is bombázó,de mindenkinél van jobb. Vagyis kérdező ne foglalkozz vele ha a pasid lesi a csajokat, ez normális dolog.
2013. okt. 3. 12:36
 19/25 anonim ***** válasza:
Ez férfi ösztön , akaratlan , nem lehet mit kezdeni vele és nem is kell.
2013. okt. 3. 14:25
 20/25 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy hozzámész? Életem nője? ajjaj...Ha ezt gondolnám egy lányról még akkor sem küldeném ezt be soha, nagyon olcsónak érezném, pláne, ha közben más nőket elismerően nézek. Ha lány lennék ezt a dumát nem akarnám hallani. Ehhez fiúként meg nem lenne pofám. Ez most lehet, hogy nem túl vidám, de gondold meg ezt az eljegyzés meg életem nője stb. dolgot mindenesetre szerintem a viselkedésével összehasonlítva.

27/f

2013. okt. 6. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!