Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti egymás után hányszor írnátok rá egy csajra fészen, ha ő sosem írna rátok (de mindig sokat beszélgetnétek)?
ezzel nem tudsz mit kezdeni...
ha nem fojtatja beszélgetést esélytelen akármi is
mert akkor nem folytatja ha nem vagy szimpi neki vagy pedig csak leszar vagy egyéb opció
szóval esetleg élőben de ha ott se folytatja akkor esélytelen az egész
4. ezt most kitől kérdezted? :DD
3. voltam
akk az annyira nem gázos
hívd el valahova
és ha ő is szeretne beszélgetni akkor nem fogtok ANNYIRA kifogyni a témából
Férfiként állítom, mivel nekünk kell kezdeményezni, nekünk kell egy kicsit jobban "teperni", mégis úgy vélem, hogy 2-3 alkalomnál többször nem kezdeményezek többet, mert bennem ilyenkor beindul az alábbi néhány gondolat:
"Ha nem ír rám, biztosan nem érdeklem őt."
"Ha nem ír rám, biztos más férfiakkal szívesebben beszélget."
"Ha ráírok, lehet hogy zavarom."
"Ha ráírok, tolakodásnak, nyomulásnak veszi, és a háta közepére se kíván engem."
"Ha ráírok, biztos zaklatásnak fogja venni."
"Ha ráírok, biztos azt hiszi, hogy valami beteges nyomulós aberrált pszichopata vagyok."
Beteges, vagy nem, én személy szerint ezektől a gondolatoktól képtelen vagyok szabadulni. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!