Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ezután? Teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezután? Teljesen összeomlottam

Figyelt kérdés

Próbálom leírni a történetemet röviden.

A volt barátommal(nevezzük Tominak) szakítottam több mint 5 év után, több mint egy hónapja történt a szakítás, azóta én összejöttem egy sráccal, hogy elfelejtsem Tomit, időközben ezzel a sráccal nagyon jóba lettünk,megkedveltük egymást, tényleg minden nagyon jól működött közöttünk,le is feküdtem vele.

Viszont pont mire kezdtem magam jól érezni,nem hiányzott a volt barátom, akkor keresett meg Ő(a volt barátom).

Azt mondta,hogy nagyon szeret még mindig, hiányzom neki,nem tud nélkülem lenni stb.

Erre én mint egy hülye rohantam hozzá,mert rájöttem,hogy én is szeretem és eddig elfojtottam az érzéseimet.

Minden tök jó volt,de mikor elmondtam neki,hogy azzal a sráccal lefeküdtem,akivel összejöttem, akkor minden 360°-os fordulatot vett....

Hirtelen azt mondta,hogy ő már nem tudja mit akar,nem tudja feldolgozni,hogy mással is voltam ez idő alatt stb.

Mondta,hogy legyen inkább vége...

én meg azóta is csak szenvedek magamba,annyira fáj ez az egész....

Mit csináljak? már nem bírom tovább :( annyira rossz

2013. okt. 2. 14:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Melyik fiút szereted?

Ha nem tudsz dönteni, hagyd mindkettőt, legyél egy kicsit egyedül, hidd el, jobb az annál, mintha egy rossz kapcsolatban lennél.

2013. okt. 2. 15:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Klasszikus hp pofára esés,remélem a második sem fogad vissza :D
2013. okt. 2. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:
a volt pasid egy barom, aki érzelmileg zsarol.. egyéb kérdés?
2013. okt. 2. 15:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Az új srácot felejtsd el szerintem. Így még van esély arra, hogy a volt párod "megbocsájt". Ha visszamész az új sráchoz, a régit elfelejtheted. Az a kérdés csak, hogy kit szeretsz..
2013. okt. 2. 16:01
 15/17 anonim ***** válasza:
sosem értettem miért is kell egyből mással összejönni egy ilyen hosszú kapcsolat után pláne lefeküdni? neked hogy esett volna fordított helyzetben? nagyon sivár lehet az érzelmi világod ha képes voltál ezt megtenni a volt barátoddal ilyen hosszú együtt töltött idő és ilyen rövid új ismeretség során. nekem soha az életben nem kellenél mert ezzel bebizonyítanád hogy nem is szerettél igazán.
2013. okt. 2. 16:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Igazából nekem annyira ellentmondásos ez a kérdés. Ha én még mindig szeretem az exem, akkor nem az az első hogy gyorsan keresek valakit és ráadásul ilyen rövid idő alatt ágyba is bújok vele. Egy kapcsolat gyászolásához idő kell, épp ezért hogy le tudd tisztázni magadban, hogy végleg lezárod vagy még reménykedsz. Mi is szakítottunk egyszer, 3 hónapig pasira se tudtam nézni (mert őt kerestem mindenkiben), ahogy ő se más lányra és kibékültünk.

Akkor követtél el hatalmas hibát, amikor hanyatt homlok már rohantál vissza az exedhez, ráadásul még el is kotyogtad hogy lefeküdtél az új sráccal. Így már persze hogy nem akar, szerintem ne is eröltesd többet ezt az ő részéről, mert biztos nagyon fáj neki hogy te ilyen hamar már képes voltál mással hemperegni. Tehát itt nem az a baj hogy külön voltatok és lefeküdtél valakivel. De még el se temettétek a kapcsolatot és már meg is történt. Nem ezt várta tőled, gondolom csalódott.

Viszont remélem volt annyi eszed hogy nem szóltál az új srácnak az exedről. Kérj tőle időt hogy kicsit egyedül akarsz lenni, gondold át a dolgokat, aztán hátha addig az ex is mond valamit. Persze így áltatod őt, ami nem épp becsülendő dolog. A legjobb lenne ha jegelnéd mindkét pasit.

2013. okt. 2. 16:30
 17/17 A kérdező kommentje:

#10: Igen, szakítottunk már,mikor lefeküdtem a másik sráccal. A volt barátom nem feküdt le ez idő alatt senkivel,viszont többször csókolózott az egyik lányismerősével....

És igen, szakítottam a másik sráccal,mikor a volt barátom felkeresett...

2013. okt. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!