Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ezután? Teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezután? Teljesen összeomlottam

Figyelt kérdés

Próbálom leírni a történetemet röviden.

A volt barátommal(nevezzük Tominak) szakítottam több mint 5 év után, több mint egy hónapja történt a szakítás, azóta én összejöttem egy sráccal, hogy elfelejtsem Tomit, időközben ezzel a sráccal nagyon jóba lettünk,megkedveltük egymást, tényleg minden nagyon jól működött közöttünk,le is feküdtem vele.

Viszont pont mire kezdtem magam jól érezni,nem hiányzott a volt barátom, akkor keresett meg Ő(a volt barátom).

Azt mondta,hogy nagyon szeret még mindig, hiányzom neki,nem tud nélkülem lenni stb.

Erre én mint egy hülye rohantam hozzá,mert rájöttem,hogy én is szeretem és eddig elfojtottam az érzéseimet.

Minden tök jó volt,de mikor elmondtam neki,hogy azzal a sráccal lefeküdtem,akivel összejöttem, akkor minden 360°-os fordulatot vett....

Hirtelen azt mondta,hogy ő már nem tudja mit akar,nem tudja feldolgozni,hogy mással is voltam ez idő alatt stb.

Mondta,hogy legyen inkább vége...

én meg azóta is csak szenvedek magamba,annyira fáj ez az egész....

Mit csináljak? már nem bírom tovább :( annyira rossz

2013. okt. 2. 14:54
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
180-ra gondoltam,elírtam!
2013. okt. 2. 14:58
 2/17 anonim ***** válasza:
1# na igen :DDDD
2013. okt. 2. 14:58
 3/17 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Micsoda kis dráma. A srác volt más csajjal? Kinézem belőle, hogy igen. Egyébként meg teljesen mindegy, szerintem el kéne felejteni csávót.
2013. okt. 2. 14:59
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

1. A 360° az egy teljes kör, tehát semmi nem történt állításod szerint.

2. Máskor el kellene döntened mit akarsz.

3. Mit csináljál? Tedd túl magadat a dolgokon, és felejtsd el mindkét fut az ő érdekükben.

5/17 A kérdező kommentje:

Minek írtok ide, ha csak kötekedni tudtok? Ti nem szoktatok hibázni?

Idióták...

6/17 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat meg köszönöm előre is!
2013. okt. 2. 15:00
 7/17 anonim ***** válasza:

Ezt hívják úgy hogy 2 szék közé estél!

Felejtsd el mindkettőt.

2013. okt. 2. 15:04
 8/17 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy ma felkeresett a másik srác, hogy hiányzok neki...Csak nem tudom most mit tegyek,mert a volt barátomba vagyok szerelmes :/
2013. okt. 2. 15:05
 9/17 anonim ***** válasza:
FELEJTD EL ŐKET! cSAK NEKIK ÁRTASZ EZZEL!
2013. okt. 2. 15:06
 10/17 anonim ***** válasza:

Ti már szakítottatok és külön voltatok,mikor lefeküdtél a másik sráccal.A volt barátod nem volt senkivel?

A másik sráccal szakítottál?Mert az nem derült ki a történetből.

2013. okt. 2. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!