Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak a régi Facebookjára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak a régi Facebookjára tudom a jelszot beléptem és olvasgattam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A páromnak 2 facebookja van az egyikre nem lépett már be régóta(2011) Erre tudom a jelszot, beléptem és elolvastam mindent.

Tudom nem szép dolog de ne mtudtam megállni.

Olyan dolgokat irkált, hogy örökké szertni fogja meg h mindig vele marad és h ő a mindene. Ez 3 pasinak is irta.

Nekem is ezt mondogatja meg ira meg smseketis küld. Viszont most hogy elovlastam őket, nem tudom hogy tényleg komolyan gondolja-e vagy csak 1 pótlék vagyok aki helyettesíti az előttem évők valamelyikét. Mert ugye őt evesztette de velem jol érzi magát. Attol félek csak pótléknak vagyok jó, hogy ne legyen egyedól de még mindig mást szeret. Aztán van még 1 oldal mobiltelo.hu

Az itt küldött ingyenes sms-ek van jo pár közte h ne mbir nélküle élni irjon meg h hiányzik h szereti és nem akarja elveszteni. Aztán 1 utolsó záro h ő mindöökké szeretni fogja még ha ő nem is őt.

A többi pasinak ilyet nem irt. Nekem is irja ezeket, de ne mvagyok benne biztos, hogy tényleg kellek neki, mármint h én kellek neki v más kell de én tudom őt potolni.

Nem akarok pótlék lenni....

Mit kellen higgyek?

BEszélni nem akarok vele eről mert akkor kiakadna és tuti szakitana velem h mit turkálo k én itt meg ott...

2013. okt. 1. 11:45
1 2 3 4
 31/33 Je Veux ***** válasza:
Hiszti.
2013. okt. 1. 13:08
 32/33 anonim ***** válasza:
de nem mindegy h hanyadik voltal?
2013. okt. 1. 13:13
 33/33 Szergej55 ***** válasza:
Faszomnak nem lehet nyugodtan a saját dolgoddal foglalkozni.
2013. okt. 1. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!