Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak a régi Facebookjára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak a régi Facebookjára tudom a jelszot beléptem és olvasgattam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A páromnak 2 facebookja van az egyikre nem lépett már be régóta(2011) Erre tudom a jelszot, beléptem és elolvastam mindent.

Tudom nem szép dolog de ne mtudtam megállni.

Olyan dolgokat irkált, hogy örökké szertni fogja meg h mindig vele marad és h ő a mindene. Ez 3 pasinak is irta.

Nekem is ezt mondogatja meg ira meg smseketis küld. Viszont most hogy elovlastam őket, nem tudom hogy tényleg komolyan gondolja-e vagy csak 1 pótlék vagyok aki helyettesíti az előttem évők valamelyikét. Mert ugye őt evesztette de velem jol érzi magát. Attol félek csak pótléknak vagyok jó, hogy ne legyen egyedól de még mindig mást szeret. Aztán van még 1 oldal mobiltelo.hu

Az itt küldött ingyenes sms-ek van jo pár közte h ne mbir nélküle élni irjon meg h hiányzik h szereti és nem akarja elveszteni. Aztán 1 utolsó záro h ő mindöökké szeretni fogja még ha ő nem is őt.

A többi pasinak ilyet nem irt. Nekem is irja ezeket, de ne mvagyok benne biztos, hogy tényleg kellek neki, mármint h én kellek neki v más kell de én tudom őt potolni.

Nem akarok pótlék lenni....

Mit kellen higgyek?

BEszélni nem akarok vele eről mert akkor kiakadna és tuti szakitana velem h mit turkálo k én itt meg ott...

2013. okt. 1. 11:45
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Nem féltékeny vagyok. Megbizom benne. Egyszerűen csak félek h nem belém szerelmes, hanem 1 illúzióba akit elképzel h én vagyok. 1 illuzióba ami másra emlkezteti.
2013. okt. 1. 12:14
 22/33 anonim ***** válasza:
Ajaj.Először is fejezed be a hisztit.Aztán gondolkozz el azon ha pótlékot akarna miért veled lenne?
2013. okt. 1. 12:16
 23/33 A kérdező kommentje:

Azért mert arra bizonyos valaki emlékeztetem és nem akar egyedül lenni. Igy gondolom :/

Most felhivtam és beszélgettem vele kicsit megnyugodtam. Szerintem később megbeszélem vele ezt csak jol kel lfelvezetnem.

2013. okt. 1. 12:19
 24/33 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem,hogy minek problémákat csinálni egy kapcsolatba.Ha amúgy se könnyű az élet?
2013. okt. 1. 12:22
 25/33 A kérdező kommentje:
vagy inkább hagyjam a francba és majd elmulik ez az érzés? Csak rosszul sülhetne el ha beszélnék rola vele?
2013. okt. 1. 12:23
 26/33 anonim ***** válasza:
Miért olyan nehéz elhinned hogy egészsége lelkületű csajok egy kapcsolatban amíg az jól működik tényleg azt érzik, hogy párjuk mellett örökké boldogok tudnának lenni, aztán meg lelki törés nélkül le tudják azt zárni (ha szakításra kerül sor valamelyikük hibájából), és új kapcsolatban újra boldogok tudnak lenni?
2013. okt. 1. 12:24
 27/33 anonim ***** válasza:

Kicsit sikoltott: :DDD

Hét ez nem meggyőző. ha te az voltál akkor tudta megvezethet.

2013. okt. 1. 12:26
 28/33 A kérdező kommentje:
Én nem voltam az. Viszont ő versenyszinten lovagol. Utána kérdeztem orvosnál és azt mondta lehetséges, hogy megrepedhet a lovaglás miatt ezért lehet nem is lesz vérzés. Előforul olyan is aki nem vérzik egyentalán. Nekem ezt a házi orvosom mondta.(kiváncsiságbol megkérdeztem)
2013. okt. 1. 12:29
 29/33 anonim ***** válasza:
biztos h nem vagy pótlék!!!! ha igy lenne, nem lenne veled :D amúgy ezek a dolgok amiket irt, mikor voltak? amikor már jártatok? pl a chatsex???
2013. okt. 1. 12:40
 30/33 A kérdező kommentje:

Azt h most mit csinál az uj profiljn fogalmam sincs de szerintem nincs neki senkije.

A chatsex 2 éve volt. Nekem azt mondta én vagyok az első de ktelkedem. Lehet hazudott...

2013. okt. 1. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!