Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaza van? Ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van? Ti hogy reagálnátok, ha a barátotok ezt mondaná?

Figyelt kérdés

Amikor a barátom beteg, köhög, minden baja van, mondom neki hogy menjen el orvoshoz, de nem megy. Ha fáj a foga, mondom neki hogy kérjen időpontot a fogorvostól, de azért se teszi. Amikor mondom, hogy ne számítógépezzen, hanem készülődjön, mert mindjárt indulunk, azért se csinálja, hogy haladjunk. A veszekedésünk tárgya, hogy ő ezeket okoskodásnak veszi és azt mondja, hogy dirigálok, pedig ez nem így van, én csak jó szándékból mondom neki ezeket.

Aztán beszélgettünk és ezt mondta:

"Munkatársam meséli h megmondta bnőjének h november 1ig nem lesz a lakásukba bekapcsolva a fűtés ha -20fok lesz akkor se, és kérdezem erre mit mondott? azt mondta jólvan ahogy akarod. mondom dejó neked h ilyen párod van... aki megért dolgokat és elfogadja amit mondasz... támogatja a párját, az van amit ő mondd többnyire."

Nagyon rosszul esett nekem :( én nagyon szeretem őt és csak jót szeretnék neki is, azért mondom ezeket a dolgokat, nem szekálásból.

2013. okt. 1. 11:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
gyerekes, és uralkodni akar rajtad :S amúgy okt. közepe már fűtésszezon, szóval.. aki hagyja h a párja fagyoskodjon, az nem is szereti igazán!!!!
2013. okt. 1. 12:42
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez tényleg gyerekes viselkedés. Kérdezd már meg tőle, hogy akkor most azt várja tőled, hogy mindenre gondolkodás nélkül bólogass, akkor is ha nincs igaza? (persze őszerinte mindig igaza van) Én ezt nem tudnám elviselni.
2013. okt. 1. 13:57
 23/23 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy abba szólsz bele, hogy ő mit csináljon, vagy hogy legyen-e fűtés a közös lakásban. Az elsőnél tényleg rohadt idegesítő, ha szekálnak, ha te máshogy gondolkodsz.
2013. okt. 1. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!