Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaza van? Ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van? Ti hogy reagálnátok, ha a barátotok ezt mondaná?

Figyelt kérdés

Amikor a barátom beteg, köhög, minden baja van, mondom neki hogy menjen el orvoshoz, de nem megy. Ha fáj a foga, mondom neki hogy kérjen időpontot a fogorvostól, de azért se teszi. Amikor mondom, hogy ne számítógépezzen, hanem készülődjön, mert mindjárt indulunk, azért se csinálja, hogy haladjunk. A veszekedésünk tárgya, hogy ő ezeket okoskodásnak veszi és azt mondja, hogy dirigálok, pedig ez nem így van, én csak jó szándékból mondom neki ezeket.

Aztán beszélgettünk és ezt mondta:

"Munkatársam meséli h megmondta bnőjének h november 1ig nem lesz a lakásukba bekapcsolva a fűtés ha -20fok lesz akkor se, és kérdezem erre mit mondott? azt mondta jólvan ahogy akarod. mondom dejó neked h ilyen párod van... aki megért dolgokat és elfogadja amit mondasz... támogatja a párját, az van amit ő mondd többnyire."

Nagyon rosszul esett nekem :( én nagyon szeretem őt és csak jót szeretnék neki is, azért mondom ezeket a dolgokat, nem szekálásból.

2013. okt. 1. 11:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Amúgy meg időben elkészül ha menni kell valahová?
2013. okt. 1. 11:38
 12/23 A kérdező kommentje:
de amúgy az a vicces hogy most is meg van fázva, fáj a torka, köhög és mondja nekem h jaj de rosszul van, jaj de fáj mindene, de még gyógyszert se venne be, max teát iszik. De most már nem mondok rá semmit, eddig állandóan mondtam h doki vagy gyógyszertár, akár elmegyek vele is, de nem. Most már csak megvonom a vállam és egy "jaj te szegény"-nyel letudom.
2013. okt. 1. 11:39
 13/23 anonim ***** válasza:
Én olyan vagyok, mint te. A barátom időnként felhoz hasonlót, hogy piszkálom meg irányítom, de általában mi meg tudjuk beszélni és letisztázni ezt. Mivel ő abszolút megbeszéléses és egyenrangú felek kapcsolatának képzel el egy párkapcsolatot, természetes számára, hogy kikéri a véleményemet és hallgat is rá, főleg, ha az az ésszerű. Például ha felmerülne benne ilyen, hogy novemberig nem kapcsolja be a fűtést, akkor tudja jól, hogy megbetegednék. (Pont ma kapcsolta be, mivel már nagyon lehűlt a lakás.) Szóval nem, a barátodnak nincs igaza, de ha mondjuk mennünk kéne valahová és őmiatta késünk, mert éppen felesleges dolgot csinál, akkor én ha megtehetem tuti elindulok nélküle. :P :)
2013. okt. 1. 11:40
 14/23 anonim ***** válasza:
65%

Legközelebb,ha panszkodik,akkor ne ezt mondd neki,hanem,hogy "Meg is érdemled,ne sírj,ha ilyen vagy".

Másmilyen lesz utána már a reakciója.

2013. okt. 1. 11:42
 15/23 A kérdező kommentje:
jaj de akkor meg én lennék a gonosz boszorka hogy mi az hogy ilyeneket mondok neki? :S
2013. okt. 1. 11:45
 16/23 anonim ***** válasza:
Igen,de leesne neki,hogy te korábban szeretetből mondtad,amit
2013. okt. 1. 11:52
 17/23 anonim ***** válasza:

De most ezen kell idegeskedni?

Mond meg neki,ha nem hajlandó elmenni dokihoz.Akkor ne szenvedjen ott neked.

2013. okt. 1. 11:55
 18/23 szangvinika ***** válasza:
Olvassátok el mindketten Allan Pease Miért hazudik a férfi?Miért sír a nő? c könyvét, az minden gondotokra megoldást ad.
2013. okt. 1. 12:00
 19/23 anonim ***** válasza:

Gyerekes a barátod.Olyan,mintha közben élvezné,hogy már csak azért sem hallgat rád.Ismerős a helyzet.Ilyenkor nem kell reagálni semmit neki,ne mondj rá semmit.Ha jót akarsz, h menjen el dokihoz,úgy sem fog,ahogyan a jelek is mutatják.

Ha a másik végletet mondod neki,hogy szenvedj csak drágám,mert nem hagyod,hogy segítsek,akkor meg fog sértődni ezen.Tehát marad az,hogy egyik füleden be a másikon ki.

2013. okt. 1. 12:30
 20/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a tanácsokat! Megfogadom őket. A könyvet pedig megsasolom :)
2013. okt. 1. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!