Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre két embert szeretni?
Van párom, lassan fél éve. Szeretem, bár nem zökkenő mentes a kapcsolatunk, de melyik az!
Viszont nem rég megismertem valakit és úgy érzem, rövid ismeretségünk ellenére túlzottan megszerettem. Vele is teljesen egy hullám hosszon vagyunk. A semmiről is órákig tudunk beszélgetni. Persze szexuálisan is vonzódom hozzá.
Nem tudom mit tegyek, ilyen még soha nem történt velem.
"nem zökkenő mentes a kapcsolatunk, de melyik az"
Mienk a párommal! 3 éve együtt élünk, és ez idő alatt talán ha volt 3 vitánk. (még veszekedésnek se mondhatnám)
Kb. olyan lehetsz mint az exem, félévnél tovább senki mellet nem húzza, kb. ennyi kell hogy rájöjjenek a pasijai hogy mekkora balekot csinál belőlük. (ahogy belőlem is)
1: A páromat idestova 4éve ismerem, a baráti köröm legbelső tagja, de csak fél éve járunk. A 4 év alatt azt hiszem, elég jól megismertem.
2: Szó nem volt még megcsalásról, csak beszélgetni szoktam az ún. harmadikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!